ΣΑΚΗΣ ΚΛΗΡΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αγαπητοί μου συμπολίτες. Φίλοι και συνάδελφοι. Στην πόλη της Πάτρας όπου γεννήθηκα και εργάζομαι ως κομμωτής 38 χρόνια έχω δώσει δείγματα άριστου επαγγελματία αλλά και συνδικαλιστή.

Διετέλεσα:
1) Πρόεδρος διοίκησης και πρόεδρος καλλιτεχνίας επί σειρά ετών του σωματείου κουρέων-κομμωτών Ν. Αχαΐας.
2) Πρόεδρος ελεγκτικής επιτροπής Α.Σ.Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε
3) Έφορος ομοσπονδίας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε
4) Συμμετείχα ως εξεταστής Ν. Αχαΐας σε επιτροπές αδειών άσκησης επαγγέλματος. 5) και Περιφερειακός εξεταστής Ιονίων νήσων.
H τιμητική πρόταση που δέχτηκα από τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο κ. Νίκο Οκονομόπουλο γνωρίζοντας τον ως άνθρωπο και ως επιστήμονα πολλά χρόνια δεν δίστασα ούτε στιγμή να δεχτώ την ένταξη μου στην παράταξη του. «Πάτρα Δυνατή» Είμαι εδώ και ζητώ την ψήφο σας. Θέλω και μπορώ να συμβάλλω και εγώ σε αυτή την πόλη πού επιτέλους πρέπει να αλλάξει. Η ανάπτυξη, η διαφάνεια, η διαρκής λογοδοσία, η αλληλεγγύη, η καθαριότητα, η αισθητική , θα είναι η προτεραιότητα μας. Γυρίστε την πλάτη σε αυτούς που σας ξεγέλασαν και σε αυτούς που το έργο τους ήταν μόνο τα μεγάλα λόγια. Θέλουμε ένα δήμαρχο άφθαρτο, ηθικό, καινοτόμο, δυναμικό και αυτός δεν είναι άλλος από τον υποψήφιο δήμαρχο κ .Ν. Οικονομόπουλο.

Στην δήλωση του για την συμμετοχή του στα κοινά με τον Νίκο Οικονομόπουλο αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Είμαι εδώ και ζητώ την ψήφο σας. Θέλω και μπορώ να συμβάλλω και εγώ σε αυτή την πόλη πού επιτέλους πρέπει να αλλάξει. Πορευόμαστε σταθερά με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια για τον Δήμο των παιδιών μας»