ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ-620×420

Υποψήφιοι δήμαρχοι που για δεκαετίες βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, που μαζί με τις κυβερνήσεις και τα κόμματα που υπηρετούν έφεραν τη χώρα και την πόλη μας στη σημερινή τραγική κατάσταση, τώρα, πέντε μέρες πριν τις εκλογές, κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα το λαό της Πάτρας.

Εκμεταλλεύονται την αγωνία των ανέργων, τάζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Προσβάλλοντας τη νοημοσύνη του πατραϊκού λοαύ, υπόσχονται ότι θα φέρουν 7.000 νέες θέσεις εργασίας στην Πάτρα!

Οι πατρινοί δεν τρώμε κουτόχορτο. Γνωρίσαμε από την καλή την «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα», την «Πάτρα Ολυμπιακή Πόλη», «Πύλη της Δύσης» που θα έφερναν «χιλιάδες θέσεις εργασίας».

Αντί να «δουλεύετε» τόσο χοντρά τους ανέργους, απαντήστε, γιατί δεν στηρίζετε το δίκαιο αίτημα του Δήμου για άμεση πρόσληψη 1.000 εργαζομένων, ώστε να ικανοποιηθούν ζωτικές ανάγκες των δημοτών;

Γιατί δεν απαιτείτε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα Νοσοκομεία και τα σχολεία;

Υπηρετείτε και προβάλλετε σαν λύση για τον λαό και τη νεολαία την ανάπτυξη που συμφέρει τους λίγους. Θέλετε τα παιδιά μας δούλους στον 21ο αιώνα, χωρίς σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Εμείς σε αντίθεση με σας, αγωνιζόμαστε με τον λαό και τη νεολαία, διεκδικούμε την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών τους. Κάνουμε έργα που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους.

Ο λαός της Πάτρας να δώσει απάντηση με την ψήφο του, να γυρίσει τη πλάτη του στο παρελθόν, να μην επιτρέψει στα συμφέροντα να κάνουν κουμάντο. Να ενισχύσει αποφασιστικά τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Κώστα Πελετίδη, για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο.

Μπροστά οι ανάγκες του λαού!

Share the Post