Παράταξη Γούτου: «Ανακοινώσεις «πυροτεχνήματα» και life style, κενού περιεχομένου δεν μας αφορούν. Πρώτα η ουσία της πολιτικής. Το «τσουνάμι» των ονομάτων στην ώρα του»!

IMG_9125

Σύσκεψη, με Ομάδα Εργασίας, αποτελούμενη από μέλη του νεοσύστατου δημοτικού σχήματος, υπό τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αιγιάλειας Χρήστο Γούτο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά και άλλα θέματα.

Σε λίγες ημέρες, σε εκδήλωση που θα γίνει, θα παρουσιαστεί επίσημα ο νέος Δημοτικός Συνδυασμός, η επωνυμία του, το έμβλημά του και η φιλοσοφία του. Η ακριβής ημέρα και ο χώρος της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ήδη μέλη του σχήματος, επεξεργάζονται τις επίσημες προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού. Μόλις αυτές ολοκληρωθούν, θα αρχίσει η γνωστοποίησή τους σταδιακά και θεματολογικά, προς ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Σε ότι αφορά στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου, μέσα σε λίγες ημέρες, η συγκρότησή του έχει ξεπεράσει το 80%. Ωστόσο, η ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων, στην παρούσα φάση, αποτελεί δευτερεύουα διαδικασία, αφού πιστεύουμε πως οι δημότες θα πρέπει πρώτα και κύρια θα γνωρίσουν καλά τον κανούργιο δημοτικό φορέα, ο οποίος θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Αιγιάλειας, με μοναδικό γνώμονα της αλλαγή σελίδας στην κοινωνία.

Η ονοματολογία, χωρίς αρχές, προγραμματικούς άξονες και πολιτική ουσία, καθίσταται στις μέρες μας «ανούσιο πυροτέχνημα» και αναδεικνύει μία στείρα πρακτική, με στόχο τον εντυπωσιασμό, αφού η συστράτευση προσώπων απαιτεί πρώτα και κύρια κοινή γραμμή πλεύσης, κοινή γνώση στόχων και πάνω απ’ όλα αποφυγή εικόνων που πιο πολύ συνάδουν με «Life Style» και όχι με στάση ουσιώδους αντιμετώπισης των αναγκών της περιοχής.

Το «τσουνάμι» των ονομάτων…στην ώρα του!

Κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο, σε ένα νέο Δημοτικό Σχήμα που , μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, τυγχάνει πλατιάς αποδοχής σε όλο τον Δήμο Αιγιάλειας.

Πρώτα η ενεργή δράση, αυτών που θα απευθυνθούν στο εκλογικό σώμα, για να ζητήσουν ψήφο και σταυρό προτίμησης.

Πρώτα η ουσία, που πολύ φοβούμαστε πως κάποιοι ξέχασαν και αναλώνονται σε ανακοινώσεις «κενού περιεχομένου» και πόζες!

Share the Post