Πάτρα: Στη Λαϊκή Αγορά της Αγίου Νικολάου σήμερα ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος – ΦΩΤΟ

foto_1_0

Με τους ανθρώπους της Λαϊκής Αγοράς στην Αγίου Νικολάου συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος, στο πλαίσιο περιοδείας του μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Πρωτεύουσα ξανά!».

Ο κ. Αλεξόπουλος έτυχε θερμές υποδοχής από τους πωλητές της Λαϊκής Αγοράς αλλά και από τους πολίτες που κάνουν εκεί τις αγορές τους ενώ είχε την ευκαιρία να ακούσει τα παράπονά τους σε σχέση με την πόλη και τις προτάσεις τους για αυτήν αλλά και τις προτάσεις τους για τον δικό τους εργασιακό κλάδο και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.

Ο κ. Αλεξόπουλος δέχτηκε  ευχές  για νικηφόρο προεκλογικό αποτέλεσμα και δεσμεύτηκε ότι η παρουσία του στις λαϊκές αγορές θα είναι συνεχής και μετά τις εκλογές καθώς ο διάλογος με επαγγελματίες και πολίτες, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα και να περάσουμε σε μια νέα, δημιουργική εποχή τα αποτελέσματα της οποίας θα είναι ορατά και στη αισθητική της πόλης, στην οικονομία και βεβαίως στη κοινωνία της που είναι η πρώτη προτεραιότητα.

foto_4_0.jpg

foto_5.jpg

foto_3_0.jpg

foto_6.jpg

foto_7.jpg

 

Share the Post