Πάτρα: Ανύπαρκτο το θέμα περί «λογοκρισίας» άρματος, λέει η Δημοτική Αρχή

IMG_9304

Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις πληροφορίες ότι «κόπηκε» άρμα το οποίο σατίριζε τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, εξέδωσε η Δημοτική Αρχή, εξαπολύοντας επίθεση στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρει η Δημοτική Αρχή, τα άρματα εγκρίθηκαν πέρυσι τον Μάιο και όσα αναφέρονται περί «λογοκρισίας» στα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού, είναι ψέματα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το φετινό Πατρινό Καρναβάλι θα είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων, το μαζικότερο σε συμμετοχή, ενώ το μήνυμά του θα φτάσει μέχρι την Κίνα, λόγω της παρουσίας του κινέζικου δράκου που εμφανίζεται στην Ευρώπη για πρώτη φορά.

Είναι λογικό να ενοχλείται η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την επιτυχία και έτσι θυμήθηκαν στην κορύφωση του Καρναβαλιού να επιτεθούν στη Δημοτική Αρχή για ένα ανύπαρκτο θέμα. Ανακάλυψαν δήθεν λογοκρισία στα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού και έβαλαν τα τρολλάκια τους να ξεσαλώσουν στο διαδίκτυο. Δημιουργούν θέμα για να χτυπήσουν το κορυφαίο έθιμο της πόλης μας! Είναι ψεύτες, γιατί γνωρίζουν ότι τα άρματα εγκρίθηκαν πέρσι τον Μάη (!!!) από το Δ.Σ. του Καρναβαλικού Οργανισμού και την Γνωμοδοτική Επιτροπή και ότι σε αυτή την απόφαση δεν υπήρχε το καρναβαλικό στοιχείο για το οποίο γίνεται η επίθεση. Τα άρματα που εγκρίθηκαν τελικά κατασκευάστηκαν και θα παρελάσουν. Περσινά ξινά σταφύλια!

Για να τους φύγει ο καημός, ας θυμηθούν τα τέσσερα χρόνια συγκυβέρνησης με τους εθνικιστές του Καμμένου, τις φωτογραφίες με τους χρυσαυγίτες στο Καστελλόριζο και τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο πατραϊκός λαός και οι μαζικοί φορείς του, που με την κινητοποίησή τους και το πανελλαδικό κύμα συμπαράστασης συνέβαλαν στην αθώωση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που δικάστηκε γιατί δεν διευκόλυνε τη Χρυσή Αυγή, έχουν βγάλει συμπεράσματα και θα δώσουν την απάντησή τους στις εκλογές του Μαΐου.»

Share the Post