Ο Χρήστος Γούτος συζήτησε με Γυναίκες: «Σας θέλουμε, ισότιμα, στη θέση που σας αξίζει, στη ζωή και στα κοινά»

STD_2764
Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Φιλική συνάντηση με γυναίκες, είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος  Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, με αφορμή την 8η Μαρτίου 2019, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας.
Στο «Touristiko» Αιγίου, η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» διοργάνωσε μία ευχάριστη συζήτηση, κατά την οποία ο επικεφαλής, αφού ευχήθηκε σε όλες τις παριστάμεμνες να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης όσων τις αφορούν, αλλά και στην προσφορά τους μέσα στην τοπική κοινωνία,  άκουσε προσεκτικά   όλα όσα αυτές θέλουν και τις απασχολούν.
Ο Χρήστος Γούτος, ανέφερε ότι,  ως αυριανός Δήμαρχος Αιγιάλειας, θα συνδράμει με κάθε θεσμικό μέσο για να προωθηθούν οι  προσπάθειες,  οι διεκδικήσεις και τα δικαιώματά τους και έτσι να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει στη ζωή.
«Η θέση σας, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στην ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι νομθετική υποχρέωση.  Είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι διαθέτετε ιδιαίτερα γνωρίσματα και αυτά είναι που η Δημοτική μου Παράταξη θεωρεί αναγκαία προϋπόθεση για  την αλλαγή σελίδας στον Δήμο. Θέλουμε, ισότιμα, γυναίκες με δεξιότητες, εμπειρίες, και διάθεση δημιουργίας. Μόνο έτσι, θα πορευτούμε όλοι μαζί στην Αιγιάλεια που θέλουμε, στην Αιγιάλεια του Αύριο».

Share the Post