Ο Φάνης Παπαγεωργίου υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

59498502_10156312296856958_7353698139259273216_n

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Προσφυγικά της Πάτρας (1ος συνοικισμός) γιός του Δημήτρη Παπαγεωργίου και της Αρσινόης Σπανδώνη. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και τη στρατιωτική μου θητεία το 2002, εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως βοηθός λογιστή για δέκα χρόνια. Από το 2012 μέχρι σήμερα ασκώ το επάγγελμα του λογιστή-φοροτεχνικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κατσαγάνη με την οποία έχουμε αποκτήσει δυο γιούς, τον Δημήτρη και τον Μάριο.
Με τον Γρηγόρη μας ενώνει κάτι ιδιαίτερο. Η αγάπη για την πόλη μας μέσα από την υποστήριξη ενός κομματιού της ιστορίας της, την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Δεν είναι μόνο οι κερκίδες που μαζί έχουμε γελάσει και δακρύσει σε πολλά γήπεδα, είναι και οι κοινές απόψεις μας για το μεγαλείο και τη θέση που πρέπει να έχει στην πόλη η ομάδα. Εγώ θα του ευχηθώ να τον παραλληλίσω ως τον επόμενο δήμαρχο πλέον με τον Χρήστο Κορύλλο. Επειδή λοιπόν βλέπω στο βλέμμα του τη φλόγα για το καλύτερο σε όλους τους τομείς σε συνδυασμό με την εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη λειτουργία της, δεν δίστασα να γίνω κομμάτι του πολυσυλλεκτικού συνδυασμού του, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πατρέων στις επερχόμενες εκλογές.
Επειδή θέλω τα καλύτερα για την πόλη μου σε κάθε τομέα, επειδή η ιστορία της Πάτρας αποτελεί «φάρο» για το μέλλον με σωστούς χειρισμούς, επειδή το όραμα και ο αγώνας είναι κοινός στα στελέχη μας, επειδή πιστεύω ότι έφτασε η ώρα η πόλη να πάρει ό,τι της έχουν στερήσει εδώ και χρόνια και επειδή θέλω τα παιδιά μου να είναι περήφανα για την πόλη τους ως πολίτες της, σας καλώ να συμπορευτούμε και να κάνουμε την Πάτρα «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ».
ΔΡΑΣΗ
Γεν. Γραμματέας Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν.Αχαϊας. ΕΛΦΕΕ Ν.ΑΧΑΙΑΣ (2015 έως σήμερα)
Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ΠΟΦΕΕ (2015 έως σήμερα)
Τακτικό μέλος Επιτροπής Αθλητισμού Δήμου Πατρέων (2014 έως σήμερα)
Πρόεδρος Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπ.χαρακτήρα με αντικείμενο την καταγραφή και παρατήρηση της ιστορίας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.
Επιστημ. συνεργάτης του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής φιλίας – Ο ΦΑΡΟΣ

Share the Post