Στο δάσος της Φολόης για την Πρωτομαγιά ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας – ΦΩΤΟ

foloh_1-620×371

Στο δρυόδασος της Κάπελης στη Φολόη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, μαζί με εκατοντάδες συμπολίτες, πέρασε την Πρωτομαγιά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

foloh_2.jpg

Και φέτος το υπέροχο δρυοδάσος που βρίσκεται στην Ε.Ο. Πατρών – Τριπόλεως (πρώην «111») μεταξύ των οικισμών Πανόπουλου και Αγίας Τριάδας, αποτέλεσε επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά και πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες απ’ την Ηλεία και την Αχαΐα.

«Βρισκόμαστε σ’ αυτό το υπέροχο δρυοδάσος, αντιπροσωπευτικό δείγμα του δασικού πλούτου της Δυτικής Ελλάδας. Οφείλουμε διαρκώς να το προστατεύουμε και συνεχώς να το αναδεικνύουμε, καθώς μπορεί να διαδραματίσει καίριο ρόλο στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού» ανέφερε σε δήλωσή του ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Στη συνέχεια, ο κ. Κατσιφάρας μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού του περιόδευσε στου Πανόπουλου και το Σκιαδά, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς συμπολίτες, τόσο για τη μέχρι σήμερα πορεία υλοποίησης των έργων στην περιοχή όσο και για τις προτεραιότητες της επόμενης πενταετίας.

Share the Post