Ο Σπύρος Δρακάτος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

53838601_401654253746325_5434912080907993088_n-620×420

Αποδέχθηκα δίχως δεύτερη σκέψη την πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την πολυσυλλεκτική αυτοδιοικητική παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!», γιατί ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος έχει συνέπεια στο λόγο του και ταπεινοφροσύνη στην καθημερινότητά του. Επίσης έχει την γνώση και την εμπειρία να ανταπεξέλθει στο ρόλο του, μέσα από τα χρόνια της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού.

Κατά τη διετή θητεία μου σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παραλίας ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος διατελούσε πρόεδρος της ΤΕΔΚ και η συνεργασία μας ήταν άψογη και εποικοδομητική.

Επίσης στη διάρκεια της διετούς ιδιότητάς μου σαν Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Παραλίας δώσαμε έμφαση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Δύο γήπεδα της περιοχής της Παραλίας και του Μιντιλογλίου στρώθηκαν με φυσικό χορτάρι με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης και έτσι ήρθα πολύ κοντά με τους νέους της περιοχής.

Δώσαμε έμφαση στο μαζικό αθλητισμό όλων των ηλικιών μέσω της διοργάνωσης διαφόρων δράσεων όπως πχ. την πραγματοποίηση μαραθωνίου δρόμου κλπ για να ενεργοποιήσουμε όλο και μεγαλύτερο μέρος των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι να εργαστώ ώστε να δικαιώσω την επιλογή του και το όραμά του και όλοι μαζί να κάνουμε την Πάτρα μας «Πρωτεύουσα ξανά!»

Share the Post