Ο Παναγιώτης Σκέτζος υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

54799014_2627015760648598_5604538958110261248_n

Την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!» ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Σκέντζος:

«Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης με εμπειρία και βαθιά γνώση των ζητημάτων της πόλης, έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!», του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ύστερα από έντονη δράση σε όλες τις συνδικαλιστικές βαθμίδες από επιτελικές θέσεις, ως Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών & Περιχώρων » Ο Άγιος Χριστόφορος» επί 26 συναπτά έτη και μέλος του Προεδρείου και Αντιπρόεδρος στην ΠΟΕΙΑΤΑ, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΕΔΧ Αυτοκινήτων Πατρών & Περιχώρων, αλλά και ως Πρόεδρος της ΟΒΕΣΝΑ τα τελευταία 17 χρόνια και μέλος του Προεδρείου και Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κλείνω αυτό τον κύκλο και ευελπιστώ να ανοίξω έναν καινούριο.

Με την συνδικαλιστική μου ιδιότητα εκκίνησα και συνέβαλα στη δρομολόγηση για την υλοποίηση έργων υποδομής για την πόλη με αποφασιστικότητα και προασπίζοντας πάντα το κοινό συμφέρον.

Πολλά από αυτά που θέλουμε μένουν στις εξαγγελίες ή ακολουθούν ρυθμούς χελώνας. Κορυφαία θέματα για την πόλη, όπως παραθαλάσσιο μέτωπο, σιδηρόδρομος και υπογειοποίηση, έλευση φυσικού αερίου, αεροδρόμιο Αράξου, νέα βιοτεχνικά πάρκα, διαμετακομιστικό κέντρο, τουριστική ανάπτυξη, όμορφη και λειτουργική πόλη, περιαστικά πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις, χρήζουν άμεσης πολιτικής και τεχνοκρατικής παρέμβασης.

Γνωρίζοντας πως ο δυναμισμός του επικεφαλής της παράταξης Γρηγόρη Αλεξόπουλου και η εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση αποτελούν εχέγγυα για μια επιτυχημένη εκπροσώπηση των πολιτών, η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Δεν είμαι αιθεροβάμων, αλλά για να γίνουν τα οράματα και οι εξαγγελίες ετών πράξεις, πρέπει να ξεκινήσουμε να δρομολογούμε άμεσα τις παρεμβάσεις μας.

Κάποτε πρέπει να γίνει η αρχή και θα γίνει σε ότι με αφορά.»

Share the Post