Ο Παναγιώτης Σαμολαδάς με το Νίκο Τζανάκο

ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ-Π.-1

Υποψήφιος  στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019, με την παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο, θα είναι ο Παναγιώτης  Σαμολαδάς.

Ο Παναγιώτης Σαμολαδάς είναι πτυχιούχος  Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός, ενώ έχει αποφοιτήσει και από την Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης.

Εργάζεται στον ΟΤΕ ως υπεύθυνος Διαχείρισης Κτιρίων.

Έχει διατελέσει Υποδιευθυντής  Λειτουργίας και Συντήρησης Δικτύου   στην  COSMOTE, ενώ ασχολήθηκε ως Project  Manager  Ανάπτυξης Δικτύου  για την Νότια και Δυτική Ελλάδα.

Έχει  ασχοληθεί  με την εγκατάσταση Ψηφιακών Ρ/Η Δικτύων  (Ραδιοηλεκτρικών  Εγκαταστάσεων).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό σε θέματα  τεχνολογίας, σύγχρονου  management, risk management, διαχείρισης κρίσεων, επικοινωνίας, πρώτων βοηθειών, υγιεινής και ασφάλειας, επιχειρησιακής συνέχειας (Business Continuity) και έχει λάβει  τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Έχει συνεργαστεί με το   Πανεπιστήμιο  Πατρών και επί μια δεκαετία  με τον καθηγητή  κ. Μακιό Βασίλειο στην  Σχολή  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών,   με αντικείμενο τις μετρήσεις επί οπτικών φορέων και συστημάτων πολυπλεξίας ανωτέρας τάξεως PDH-SDH.

Διατέλεσε  εκπαιδευτής στην  Σχολή Προσωπικού ΟΤΕ, ενώ έχει εργαστεί και ως  εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

/ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Share the Post