Ο Κώστας Ταπεινός υποψήφιος με την παράταξη “Όραμα για την Δυτική Αχαΐα”

kostas-tapeinos-665×435

Όπως όλοι γνωρίζουμε τον προσεχή Μάιο θα διεξαχθούν οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κάθε πολίτης εύκολα διαπιστώνει ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τα προβλήματα είναι πολλά και δυστυχώς παραμένουν. Προβλήματα θεσμικά και άλλα, προβλήματα χρόνια και σοβαρά που απασχολούν επί μακρόν τις τοπικές κοινωνίες και δυσκολεύουν την καθημέρινοτητά τους.


Η πραγματικότητα αυτή αφορά φυσικά και την περιοχή μας, τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Η κυβερνητική προσπάθεια μεταρρύθμισης και επίλυσης τον προβλημάτων στον χώρο της Αυτοδιοίκησης με το όνομα Κλεισθένης καθιέρωσε, μεταξύ άλλων διατάξεων, το σύστημα της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις εκλογές και στην συνέχεια στη λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων θα κριθεί στην πράξη η αποτελεσματικότητα του. Σε κάθε περίπτωση ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την περιοχή του, ως πολίτης που νοιάζεται για τον τόπο του αισθάνομαι υποχρεωμένος να αφουγκραστώ τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς αλλά και τις ελπίδες των συμπολιτών μου. Αυτό που μου λέει καθαρά η φωνή των συμπολιτών μου είναι ότι ο τόπος μας, το κάθε χωριό ξεχωριστά, ολόκληρη η Δυτική Αχαΐα έχει προβλήματα αλλά έχει και μεγάλες δυνατότητες. Μπορεί να έχει άλλη προοπτική, μπορεί να έχει άλλο μέλλον αλλά χρειάζεται πίστη και κοινός αγώνας.
Από αυτόν τον αγώνα δεν μπορώ να λείπω και έτσι αποφάσισα να συστρατευτώ και να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Σπύρο Μυλωνά.

Ο τόπος χρειάζεται μια νέα ελπίδα. Έναν άνεμο αλλαγής. Ένα Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΤΑΠΕΙΝΟΣ

Share the Post