Ο Κώστας Καλπουζάνης υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗΣ

Κανονικά θα έπρεπε να είμαι με την αθλητική μου εμφάνιση!!

Η διαδρομή μου στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μου και όχι μόνο, έρχεται από πολύ παλιά.

Από το 1968 ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Κ. Αλισσού.

Η μεγάλη μου αγάπη για το άθλημα ήρθε όταν μπήκα στην οικογένεια του ιστορικού Ολυμπιακού Πατρών.
Μεσα από αυτή την ιστορική ομάδα πέρασα ως ποδοσφαιριστής, επίσημος προπονητής UEFA B και μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου φιλάθλων Παναχαϊκής (ΣΦΟΠ) το 1978

Ιδρυτής της ομάδας μπάσκετ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτεών

Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας (ΣΕΠΑ)

Υπήρξα μέλος και του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ

Είμαι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας

Δηλώνω φανατικός οπαδός των ιστορικών ομάδων της πόλης μου, Παναχαϊκή – Απόλλων – ΝΟΠ και ΕΑΠ, καθώς και της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου, την οποία έχω ζήσει από κοντά, τόσο στα τρία Μουντιάλ όσο και στα τρία EURO που συμμετείχε, με αποκορύφωμα τη μεγάλη νίκη του 2004.

Γεννήθηκα στον Άγιο Διονύσιο και κατοικώ στην περιοχή των Ιτεών. Είμαι συνταξιούχος του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Πάτρας.

Με τη γυναίκα μου Χρυσούλα έχουμε αποκτήσει το γιο μας Χρήστο, που είναι γνωστός καραγκιοζοπαίχτης και μας έχει χαρίσει μαζί με τη σύζυγο του Ελένη, την υπέροχη εγγονούλα μας.

Η αγάπη για την πόλη μου και ιδιαίτερα στα αθλητικά δρώμενά της, με ώθησαν να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου «Πρωτεύουσα ξανά!»

Η σχέση μου με το Γρηγόρη έρχεται από πολύ μακριά, όταν τον γνώρισα ως ποδοσφαιριστή σε τοπικές ομάδες της πόλης μας.

Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με τη δικιά του προτροπή ήμουν υποψήφιος στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές του 2014.

Πιστεύω στο όραμά του για την πόλη μας και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να κάνει τις μεγάλες τροποποιήσεις σε όλους τους τομείς. Κυριως οι παρεμβάσεις του θα ειναι εκείνες που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας στις υποβαθμισμένες συνοικίες της Πάτρας.

Share the Post