Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας – Τί αναφέρει στην ανακοίνωσή του

IMG_9053

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας, σύμφωνα με ανακοίνωσή του:

Οι Δημοτικές Εκλογές του προσεχούς Μαΐου, θα διεξαχθούν με τα νέα δεδομένα που επιβάλλει πλέον στο χώρο της Αυτοδιοίκησης ο νόμος της απλής αναλογικής.

Η συνεργασία που πάντα αποτελούσε ζητούμενο στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και το θεμέλιο πάνω στο οποίο έπρεπε να οικοδομηθεί η πρόοδος των τοπικών κοινωνιών, πλέον κατοχυρώνεται ως επιταγή και του νόμου.

Για μένα αυτή η εξέλιξη δεν είναι κάτι νέο, ή άγνωστο. Αυτόν το δρόμο, της συνεργασίας, ακολούθησα σε όλη την Αυτοδιοικητική μου διαδρομή.

Και αποδείχθηκε ένας δρόμος παραγωγικός και δημιουργικός.

Στον ίδιο δρόμο συνεχίζω και τώρα, με στόχο και όνειρο να δούμε την Αιγιάλεια να αλλάζει, να αξιοποιεί τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματά της, να κατακτά την πρωταγωνιστική θέση που δικαιωματικά της ανήκει.

Ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας, με την πεποίθηση ότι όλοι πλέον κατανοούμε πως ο τόπος μας έχει περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη μιας Δημοτικής Αρχής που έχει τη διάθεση, την ικανότητα, τη γνώση και την εμπειρία να δουλέψει και να φέρει θετικά αποτελέσματα.

Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς.

Είναι ώρα για δουλειά.

Είναι ώρα για επιλογές που με βεβαιότητα οδηγούν στην παραγωγή του έργου που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η Αιγιάλεια χρειάζεται μια ουσιαστική, υπεύθυνη και στιβαρή διοίκηση .

Χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή συμπαγή και παραγωγική που θα λειτουργεί στη βάση της συναίνεσης και της συνεργασίας, μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος. Δημοτική Αρχή απαλλαγμένη από κάθε μορφής εξαρτήσεις, ιδεοληψίες, παρωπίδες και κομματικούς χρωματισμούς.

Σ’ αυτές τις κρίσιμες εκλογές δηλώνω παρών ως υποψήφιος δήμαρχος επικεφαλής ενός Aνεξάρτητου ψηφοδελτίου.

Πάντα συμμετείχα στα κοινά με την ιδιότητα του Αυτοδιοικητικού, έχοντας ως αρχή και κανόνα τη συμπόρευση με συμπολίτες με τους οποίους με ένωνε ο στόχος και η προσπάθεια για έργο, χωρίς διακρίσεις πολιτικών ή κομματικών προτιμήσεων.

Καλώ και σήμερα τους συμπολίτες μας σε μια ευρεία συμπαράταξη, σε μια συστράτευση για την νίκη των πολιτών της Αιγιάλειας, μια νίκη που δεν θα έχει άλλο χρώμα παρά το χρώμα της Αιγιάλειας.

“Τώρα δουλειά για την Αιγιάλεια”.

Share the Post