Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Καλαβρύτων και τα κόμματα που τους στηρίζουν

ekloges

5 υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Καλαβρύτων

Βασιζόμενο στις επίσημες ανακοινώσεις και τις συνεντεύξεις των υποψηφίων δημάρχων και των κομμάτων αλλά και σε λεπτομερή δημοσιογραφική έρευνα, το eklogika.gr σας παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους Καλαβρύτων, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δύο μήνες πριν από την εκλογική αναμέτρηση και ένα μήνα πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Εκτός από τα ονόματα των υποψηφίων και των συνδυασμών, το ρεπορτάζ περιέχει και την κομματική στήριξη, όπου έχει ανακοινωθεί επισήμως. Το ρεπορτάζ θα ανανεώνεται, αφού μέχρι την επίσημη κατάθεση των υποψηφιοτήτων πολλά μπορεί να αλλάξουν, ενώ υπάρχει και η περίπτωση απόσυρσης για κάποια από τις υποψηφιότητες.

Αναλυτικά, στο Δήμο Καλαβρύτων οι υποψήφιοι είναι:

Ο νυν δήμαρχος Γεώργιος Λαζουράς θα είναι και πάλι υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Νίκη – Νέα Εποχή»

Ο πρώην δήμαρχος και πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαδόπουλος θα είναι κι αυτός υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών»

Υποψήφιος θα είναι κι ο Γιώργος Τσενές, ο οποίος θα ηγηθεί του συνδυασμού «Δήμος Ανοιχτός»

Ο Σπύρος Θεοχάρης θα είναι επίσης υποψήφιος, ως επικεφαλής της παράταξης «Ανανέωση, Ανάπτυξη, Συμμετοχή Αλληλεγγύη – ΑΝ.Α.Σ.Α»

Την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει κι ο Σταμάτης Ανδριόπουλος, που θα είναι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», του ψηφοδελτίου που κατεβαίνει με τη στήριξη του ΚΚΕ

eklogika.gr.

Share the Post