Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας απαντούν στην δήμαρχο Αιγιάλειας

syriza-4-620×411

Ο δήμαρχος Αιγιάλειας κος Παναγόπουλος περίμενε την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους αλλά και τις εκδηλώσεις για την επέτειο της συνέλευσης της Βοστίτσας για να επιτεθεί στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Αναρωτήθηκε μάλιστα πως θα μπορέσουν να επισκεφθούν οι βουλευτές την περιοχή για να ζητήσουν ψήφο από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κύριος Παναγόπουλος θέλοντας να καλύψει την δική του ανεπάρκεια και ανικανότητα να διαχειριστεί τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής προσπαθεί να μεταβιβάσει “ευθύνες” σε άλλους.

Ανίκανος και φοβικός να δώσει λύσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στο φλέγον ζήτημα των απορριμμάτων στο δήμο αλλά και στη λειτουργία του ΧΥΤΑ Αιγείρας.

Ελλειμματικός και απών από τους πρώην καλλικρατικούς δήμους της Αιγιάλειας αλλά και από τις κοινότητες, εγκαταλείφθηκε στο τέλος από την πλειοψηφία των συμβούλων του.

Ήταν αυτός που πριν ξεσπάσει το πρόβλημα στην Αιγείρα έλεγε πως φοβάται ότι η Αιγιάλεια θα γίνει Πύργος, χωρίς όμως να παίρνει καμιά πρωτοβουλία.

Ήταν αυτός που κρυβόταν όταν οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για την κατάσταση και καλούσε τα ΜΑΤ να υπερασπίσουν την ανεπάρκειά του.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα των παραγωγών της περιοχής, όπως η συνδεδεμένη στη σταφίδα, η αναμπέλωση και οι έγκαιρες αποζημιώσεις στις καταστροφές της αγροτικής παραγωγής.

Επίσης προώθησαν το θέμα της αποχέτευσης στην Ανατολική Αιγιάλεια μετά από επικοινωνία με τοπικούς φορείς και βοήθησαν με τις παρεμβάσεις τους να δοθεί έστω και προσωρινή λύση στην απομάκρυνση των απορριμμάτων, όταν ο ίδιος αμήχανος και λίγος έριχνε τις ευθύνες σε προηγούμενες δημοτικές αρχές σαν να ήταν στην περιοχή για τουρισμό.

Επέτυχαν με τις παρεμβάσεις τους την παραμονή των τμημάτων του ΑΤΕΙ στο Αίγιο και τη χρηματοδότηση της σύνδεσης της Ολυμπίας οδού με το λιμάνι του Αιγίου.

Άνευρος και άχρωμος αποχωρεί από τα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας.

Όλοι θα τον θυμούνται σαν μια κακή παρένθεση.

Ευχόμαστε ο Άγιος Χαράλαμπος να τον συγχωρήσει.

Share the Post