ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στο Πόρο Ριγανίου Ναυπακτίας και ζώ στην Πάτρα από το 1965 όπου τελείωσα το Νυχτερινό Γυμνάσιο Πατρών και ακολούθως σπούδασα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Παβίας Ιταλίας.

Ειδικεύτηκα στην Νευρολογία στην Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική Παν Πάτρας. Είμαι διδάκτορας Πανεπιστημίου Πατρών.

Υπηρετώ γιατρός του ΕΣΥ από το 1987 και κατέχω την θέση του Διευθυντού στο Νευρολογικού Τμήματος του ΓΝΠ «Αγ. Ανδρέας».

Έχω διατελέσει πρόεδρος Ελλήνων φοιτητών Παν. Παβίας, μέλος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, μέλος Επιστημονικών Εταιριών Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας ,εταιρεία Κεφαλαλγίας, Εταιρείας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, Εταιρία Νόσου Alzheimer.

Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων από το 2006 μέχρι σήμερα όπου παραμένω ως ανεξάρτητος μέχρι το τέλος της θητείας.

Έχω διατελέσει πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων όπου διαχειρίστηκα με διαφάνεια και αξιοπρέπεια την λειτουργία αυτών των οργανισμών.

Σε μήνυμά για την υποψηφιότητά του ο κύριος Μακρής αναφέρει:
«Αγαπητέ Συμπολίτη /τίσσα
Η πίστη μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και η εμπλοκή μου στο Δήμο Πάτρας από το 2006 μέχρι σήμερα μου έδωσε την δυνατότητα να εκφράσω της θέσεις και της απόψεις μου ,για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας. Διαχειρίστηκα με ήθος και διαφάνεια τις θέσεις που υπηρέτησα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και στον Πολιτιστικό Οργανισμό. Είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Αχαΐας στο συνδυασμό ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ του ΘΥΜΙΟΥ ΣΩΚΟΥ.

Αγαπητοί φίλοι θεωρώ ότι η Περιφέρεια μας βρίσκεται σε τέλμα και απομόνωση και πρέπει να γίνουν πολλά για την ανάπτυξη της περιοχή μας.Η προσωπική μου στάση είναι πάντα κοντά στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, στους ηλικιωμένους και εκφράζεται με κάθε τρόπο.

Πιστεύω ότι πρέπει να πάψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να βρίσκεται σε απομόνωση, χρειάζεται έργα υποδομής που θα φέρουν την ανάπτυξη και την αξιοποίηση του πλούτου της περιοχής μας στον πρωτογενή τομέα ,στην μεταποίηση και στον τουρισμό σε ένα Περιφερειακό Συμβούλιο με επικεφαλή έναν ικανό εργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον ΘΥΜΙΟ ΣΩΚΟ.»

shadow