ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κωστόπουλος Νικόλαος του Γεωργίου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1966, είναι το τρίτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας και πατέρας 2 αγοριών, 10 και 13 ετών.
Είναι απόφοιτος Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών και το 1989 πτυχιούχος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το 2011 έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης – MSc Φαρμακευτικό Marketing του Τμήματος Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια Πωλήσεων (Thomas-Response), Ιατρικής Ενημέρωσης, Οικονομολογίας- Marketing, Διαχείρισης Πελατολογίου και Διαπραγματεύσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.) και εκπαιδευτικά : Εκπαίδευση Ενηλίκων στην απόκτηση Βασικών Δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ.α.

• Από το 1990 έως το 1995 εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στις σχολές Βέργη στην Πάτρα και παράλληλα ως υπεύθυνος πωλήσεων σε εταιρείες εστίασης και ψυχαγωγίας (Φαρίνα Α.Ε. κ.α.).
• Από το 1996 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης σε Φαρμακευτική Εταιρεία.
• Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε το 2006 με την ίδρυση της παράταξης «ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» και εκλέχθηκε το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ».
• Στην διάρκεια της θητείας του μέχρι σήμερα έχει διατελέσει την περίοδο 2011 – 2012 βοηθός Δημάρχου, Υπεύθυνος σε θέματα Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατρέων, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, και Προέδρος της Αθλητικής Επιτροπής την οποία και σύστησε για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων.
• Επίσης την περίοδο 2013 – 2014 διετέλεσε Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοτική Βιβλιοθήκη-Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.