ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1983 όπου και μεγάλωσα.

Το 2005 αποφοίτησα από το παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 2007 υπηρετώ ως μόνιμος δάσκαλος.

Το 2012 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη διδακτική θετικών επιστημών στο τμήμα νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είμαι υποψήφιος διδάκτωρ στο ίδιο Πανεπιστήμιο με πιθανό θέμα διατριβής «Ο αθλητισμός ως μέσον αποφυγής της σχολικής βίας».

Ήμουν αρχηγός μεγάλων καρναβαλικών ομάδων στα φοιτητικά μου χρόνια με έντονη παρουσία και παρεμβάσεις στο θεσμό του Πατρινού καρναβαλιού.

Έχω αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση και μόλις σε ηλικία 23 ετών εξελέγην ο μικρότερος αντιπρόσωπος που έχει εκλεγεί ποτέ στη διδασκαλική ομοσπονδία Ελλάδος .Έχω διατελέσει γραμματέας του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Αμαλιάδας και ταμίας του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Λεχαινών.

Είμαι πρόεδρος εδώ και 4 έτη σε έναν από τους ιστορικότερους ποδοσφαιρικούς αθλητικούς συλλόγους της Πάτρας τον Αετό Πατρών και τα τελευταία δύο χρόνια ο σύλλογος μετρά ισάριθμες ανόδους σε μεγαλύτερη κατηγορία ενώ και φέτος βρίσκεται πολύ κοντά σε τρίτη συνεχόμενη άνοδο. Παράλληλα είμαι εκ των ιδρυτικών στελεχών και του τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Είμαι από τα βασικά μέλη της ποδοσφαιρικής συνδικαλιστικής παράταξης Ένωση για Όλους που αφορά τα θέματα ποδοσφαίρου που σχετίζονται με την ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Αχαΐας.