Νικολόπουλος: «Το ΚΚΕ έχει βάλει και… σεκιούριτι στις αυθαιρεσίες της βίλας Πελετίδη»!

unnamed-11-1-620×420

Ο Νίκος Νικολόπουλος πήγε με ατράνταχτες αποδείξεις στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, έδειξε αποκαλυπτικά έγγραφα και φωτογραφίες και κατέδειξε τις καραμπινάτες αυθαιρεσίες και παρανομίες της βίλας του απερχόμενου δημάρχου Κώστα Πελετίδη στ’ Αραχωβίτικα.

Είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής:

«Απορώ με το Δήμαρχο. Είναι μαντρωμένη η παραλία εντός της βίλας του και αποκόπτεται η πρόσβαση των λουομένων προς τη θάλασσα. Ένα νέο… Μάτι καραδοκεί, αν ο μη γένοιτο ξεσπάσει πυρκαγιά!

Ζήτησα από την ΚΕΔ και τις αρμόδιες υπηρεσίες να γκρεμίσουν το «νεοσταλινικό τείχος» των Αραχωβιτίκων. Δυστυχώς, κωλυσιεργούν…

Πόνταρα στην ανθρώπινη και κοινωνική ευαισθησία του Δημάρχου, -που όλοι οι ομοϊδεάτες του λένε ότι έχει- και καθώς έρχεται καλοκαίρι τον συμβούλευσα να πάρει μόνος του ένα κομπρεσέρ και να γκρεμίσει τον μαντρότοιχο για να υπάρχει διέξοδος προς την θάλασσα. Δυστυχώς, δεν συγκινείται. Κωφεύει και κρύβεται πίσω από τα φερέφωνα του Περισσού, που λένε άλαλα μπάλαλα.

Να, όπως ο βουλευτής του ΚΚΕ Αθανάσιος Βαρδαλής που υποστήριξε στην Επιτροπή και έχει καταγραφεί στα πρακτικά:

«κ. Πρόεδρε, δεν θα πω τίποτα καινούργιο. Είναι γνωστός ο προβοκατόρικος ρόλος του κ. Νικολόπουλου. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, λειτουργεί και ως λαγός στην επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ και στο Δήμαρχο Πάτρας, τον κ. Πελετίδη. Ο χρόνος δε, που επέλεξε να κάνει αυτήν την επίθεση, δεν είναι άσχετος με το ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και σίγουρα υπηρετεί την επίθεση διαφόρων οικονομικών κύκλων, με σκοπό να κρύψουν τις δικές τους βρωμιές…».

Αυτά είπε ο κ. Βαρδαλής. Καταχέριασε τα γενικά και αόριστα οικονομικά συμφέροντα που έχουν βάλει στο… μάτι την «ντάτσα» του Πελετίδη στ’ Αραχωβίτικα. Για τις αυθαιρεσίες και παρανομίες του Δημάρχου άχνα. Ας καούν οι λουόμενοι, για να έχουμε ένα νέο Μάτι. Αρκεί που το ΚΚΕ θα έχει την ευκαιρία να κάνει πάλι… πύρινες καταγγελίες κατά των καπιταλιστικών συμφερόντων. Πλην, βεβαίως του… προλετάριου ιδιοκτήτη της βίλας Κώστα Πελετίδη, για την οποία το ΚΚΕ έχει αναλάβει υπηρεσίες… σεκιούριτι»!

Nα απαλλάξουμε την Ελλάδα από τα «Μάτια», να γκρεμίσουμε τις μάντρες που είναι πάνω στις παραλίες

Share the Post