Νικολόπουλος: Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί στο… τίποτα και στο καθόλου!

nikos_nikolopoulos-620×420
Ανακοίνωση για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες εξέδωσε ο βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος. Η δήλωση του αναφέρει:
Μία ακόμα συνάντηση της απερχόμενης δημοτικής Αρχής της Πάτρας με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε παράγοντας ένα μεγάλο… τίποτα!
Και καθόλου δεν χαιρόμαστε που όλα δείχνουν πως επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις μας και οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες, από ευκαιρία ανάπλασης και προβολής της πόλης κινδυνεύουν να μετατραπούν σε ένα καλοκαιρινό πανηγυράκι στην καλύτερη περίπτωση ή ακόμα και σε ένα… φιάσκο ολκής, στην χειρότερη.
Αυτή όμως είναι η αλήθεια και την αλήθεια αυτή πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες της Πάτρας.
Όπως πρέπει να γνωρίζουν και τους υπεύθυνους, που δεν είναι άλλοι από τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά και τη δημοτική Αρχή που ποτέ δεν «υιοθέτησε» και δεν ενίσχυσε ενεργά την προσπάθεια, ίσως και γιατί προτιμούσε να κρατήσει την ουρά της απ’ έξω, προκειμένου να «πετροβολάει» την κυβέρνηση στο ενδεχόμενο αποτυχίας.
Όλα αυτά όμως, αντανακλούν στην πόλη. Στη πόλη, που για μία ακόμα φορά μοιάζει να ταπεινώνεται και να χάνει στόχους. Και μάλιστα στόχους, που αυτή τη φορά δεν επιζήτησε η ίδια αλλά της προσφέρθηκαν.
Ως ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα σταθούμε στο πλευρό της πόλης και των τοπικών δυνάμεων, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποφευχθεί η δυσφήμιση της πόλης. Γι’ αυτό και με πρωτοβουλία του επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Νίκου Νικολόπουλου, δηλώσαμε πως θέτουμε εαυτούς στη διάθεση της οργανωτικής επιτροπής ως εθελοντές. Και θα κάνουμε τα πάντα για να διεξαχθούν και να ολοκληρωθούν αξιοπρεπώς οι αγώνες στην πόλη.
Όμως και ως επόμενη δημοτική Αρχή θα αναζητήσουμε τις ευθύνες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως, δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά, προσωπικά και μικροκομματικά παιχνίδια σε βάρος της Πάτρας.
Η Πάτρα, με δήμαρχο τον Νίκο Νικολόπουλο, θα γίνει πρωτεύουσα του πολιτισμού και του αθλητισμού και θα φιλοξενήσει κορυφαία γεγονότα, με τις δικές της δυνάμεις και χωρίς κανένας να της κάνει… χάρες, επειδή το μπορεί και το αξίζει!

Share the Post