Νικολόπουλος κατά Πελετίδη: “Το… τερμάτισες με τον πιο θλιβερό τρόπο”

IMG_9539

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πάτρα», Νίκος Νικολόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Το …τερμάτισε ο κ. Πελετίδης, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον θλιβερό τρόπο, ότι είναι και λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο σαν τοποτηρητής του ΚΚΕ στην Πάτρα!

Θεωρώντας προφανώς ότι τα Δημοτικά κτίρια ανήκουν στο …κόμμα του και όχι στους Πατρινούς και στην ιστορία της πόλης, ο «κόκκινος» Δήμαρχος κάλυψε την πρόσοψη του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης με ένα γιγαντιαίο πανό που χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο στην πόλη μας τον Αμερικανό Πρέσβη.

Ο οποίος διέπραξε το «έγκλημα» να συμμετάσχει στον διεθνούς εμβέλειας Ποδηλατικό «Αγώνα Θυσίας» που διαφημίζει την Πάτρα και του οποίου διοργανωτής δεν είναι ο Δήμος, αλλά ο ιστορικός Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών.

Φανταζόμαστε βέβαια, ότι εάν επρόκειτο για τον Πρέσβη της Ρωσίας, θα έστρωνε και κόκκινο χαλί, ενώ πιθανότατα θα …αναρτούσε στο Δημαρχείο και το σφυροδρέπανο για να τον υποδεχθεί μεγαλοπρεπώς!

-Ποιος αλήθεια έδωσε το δικαίωμα στο «ρομπότ» του ΚΚΕ να προσβάλλει την πατροπαράδοτη φιλοξενία της Πάτρας, μέσω της ελεγχόμενης κομματικής του οργάνωσης;

-Ποιος νομιμοποίησε τον εγκάθετο του Περισσού στην Πάτρα και την πολιτική προϊσταμένη του, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, να αμαυρώνουν την ιστορία της πόλης και να βεβηλώνουν εμβληματικά κτίρια της Πάτρας, για τις μικροκομματικές τους επιδιώξεις;

-Δεν έχει ακόμα χωνέψει ο κ. Πελετίδης ότι για όσο ελάχιστο χρονικό διάστημα του απομένει έως τον Απρίλιο, θα μπορεί να παριστάνει τον Δήμαρχο Πατρέων και όχι τον …Υπουργό Εξωτερικών;

Ευτυχώς όμως, οι κάλπες των Δημοτικών εκλογών δεν αργούν να στηθούν. Και η ετυμηγορία των Πατρινών θα δώσει ηχηρό πολιτικό ράπισμα, σε όλους εκείνους που βάζουν πάνω από την πόλη μας, το κόμμα!»

Share the Post