Νικολόπουλος: Ελεγχος σε όλα για την οικονομική διαχείριση στην θητεία Πελετίδη

nikolopoulos_nea_patra-620×420
Ανακοίνωση εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος για τις καταγγελίες που αφορούν την οικονομική διαχείριση του Δήμου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για την οικονομική διαχείριση της θητείας Πελετίδη στον Δήμο Πατρέων, οι οποίες γίνονται πλέον δημόσια και μάλιστα από τους ίδιους τους Δημοτικούς Συμβούλους του.
Πιο συγκεκριμένα, «σκάνδαλα» και «παρανομίες» κατήγγειλε μέσα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος και Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Θεόδωρος Αγγελόπουλος.
Μάλιστα, ο Θ. Αγγελόπουλος, στην τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, προανήγγειλε και σχετικές ανακοινώσεις στα ΜΜΕ!
Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Τάκης Πετρόπουλος, εκδηλώνοντας τις …δημοκρατικές του ευαισθησίες, πέταγε έξω από την αίθουσα τους μουσικούς της Μπάντας, χωρίς να τους επιτρέψει να εκθέσουν καν τα αιτήματά τους!
Σχολιάζοντας τα ανωτέρω, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Νικολόπουλος, ανέφερε:
«Έχω πει και στο παρελθόν ότι πολλά απ’ όσα έχουν συμβεί επί των ημερών Πελετίδη, δεν τα ανέχονται ούτε κάποια από τα στελέχη της παράταξής του, όπως φυσικά και πολλά στελέχη και μέλη του ΚΚΕ στην Πάτρα.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι εννοεί και τι θέλει να πει ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης και αν θα βρει το θάρρος και το σθένος να τα πει ή τελικά θα υποκύψει στο «σιωπητήριο» του κομματικού διευθυντηρίου.
Ό,τι και να συμβεί όμως, ο απερχόμενος δήμαρχος του ΚΚΕ είναι ήδη έκθετος από τις βαριές κουβέντες που ειπώθηκαν στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού και τις καταγγελίες για τον Πρόεδρο του Οργανισμού, που μάλιστα καταγράφηκαν και ακούγονται ξεκάθαρα σε σχετικό video που αποκάλυψε το ειδησεογραφικό portal Achaianews.gr. Μάλιστα, στο ίδιο οπτικό υλικό, ακούγεται στην ίδια συνεδρίαση, ο Πρόεδρος των Ηχοληπτών-Φωτιστών Ν. Αχαΐας και Ηλείας Ανδρέας Πάτσης, να καταγγέλλει σκοτεινές διαδικασίες σε προκηρύξεις του Δήμου για τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας και της Πρωτομαγιάς.
Περιμένουμε τις ξεκάθαρες απαντήσεις του ίδιου του απερχόμενου Δημάρχου.
Και από την πλευρά μας, επαναλαμβάνουμε: Οι μάσκες έχουν πέσει! Δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Είτε το θέλει, είτε όχι, θα απαντήσει.
Τώρα ή… αργότερα. Όταν σε λίγο καιρό ο Πατραϊκός Λαός θα τον απαλλάξει από την αγγαρεία να παριστάνει τον Δήμαρχο και όλα όσα έχουν συμβεί στον Δήμο τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια θα έρθουν στο φως!»

Share the Post