Νικολόπουλος: «Ελάτε να μετρηθούμε, εμείς δεν φοβόμαστε την «κάλπη» των γκάλοπ»!

sywlstuzwz5cd5688e06c19

«Ελάτε να κάνουμε κοινή δημοσκόπηση. Η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» με αυτοπεποίθηση δηλώνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην προδιάθεση των συμπολιτών μας, καθώς όλα τα μηνύματα που παίρνουμε, δείχνουν ξεκάθαρα ότι οδηγούμε τις δημοτικές εξελίξεις και θα μπούμε νικητές στο Δημαρχιακό Μέγαρο»!

Σ’ αυτό το πνεύμα κινήθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νίκος Παπαματθαίου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τους δημοσιογράφους. Ο κ. Παπαματθαίου έκανε την εν λόγω αναφορά, με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής όλων των συνδυασμών. Συγκεκριμένα είπε:

«Σήμερα είναι η εναρκτήρια συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής . Συναντώνται εκπρόσωποι των παρατάξεων για να θεσπίσουν τους κανόνες διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα.

Στις δικές μας προτάσεις συμπεριλαμβάνεται η τήρηση πρακτικών στις συνεδριάσεις για την αποφυγή παρανοήσεων και παρεξηγήσεων και πρόταση για την διενέργεια κοινής συλλογικής δημοσκόπησης από εταιρεία κοινής αποδοχής. Πιστεύουμε ότι και οι δύο προτάσεις μας υπηρετούν την διαφάνεια και τους καθαρούς όρους του αγώνα».

«Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!»

Ακολούθως, ο κ. Παπαματθαίου στηλίτευσε τις πρακτικές της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που καταλαμβάνει κάθε δημόσιο χώρο αυθαίρετα για να προπαγανδίσει τις θέσεις της, όπως είπε. Ειδικότερα, τόνισε:

«Αμετακίνητη θέση μας είναι η ισοπολιτεία. Εφόσον η δημοτική παράταξη του κ. Πελετίδη έχει αναρτήσει αφίσες της στους πίνακες ανακοινώσεων των κλινικών στα νοσοκομεία, θα ζητήσουμε ή να παραχωρηθεί χώρος σε όλες τις παρατάξεις ή να αφαιρεθούν οι δικές της και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα».

Με δηκτικό και ειρωνικό τρόπο στη συνέχεια ο εκπρόσωπος τύπου του Νίκου Νικολόπουλου σχολίασε:

«Ας έρθουμε όμως και σ’ ένα… φλέγον θέμα της επικαιρότητας.

Η… μεγάλη είδηση της ημέρας είναι η μέγιστη παροχή του Δήμου προς τους δημότες 15 μέρες πριν τις εκλογές, η οποία θα αφήσει την σφραγίδα της θητείας του. Μετά από… χρονοβόρες διαδικασίες, μελέτες και πολύ σκέψη ο στόχος επετεύχθη. Πλέον οι μελλόνυμφοι, που για κάποιο λόγο δεν θέλουν να παντρευτούν στο κέντρο της πόλης, μπορούν να τελέσουν τον πολιτικό γάμο τους στο Ρίο, τον Αγ. Βασίλειο και τα Βραχνέϊκα.

Λύθηκε και αυτό το θέμα που ταλάνιζε, την Νέα Γενιά κυρίως, από τις αρχές της δεκαετίας του ‘80».

«ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ»

Τέλος, ο εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» εξήγησε λεπτομερώς, πώς ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος και η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» αντιλαμβάνονται τον τρόπο που κινούνται και συμπεριφέρονται τούτη την προεκλογική περίοδο. Ειδικότερα, υπογράμμισε:

«Πιστεύουμε πως όλοι έχουν αντιληφθεί ότι ο εκλογικός αγώνας της Νέας Πάτρας και του Νίκου Νικολόπουλου διεξάγεται με καθαρά πολιτικούς όρους.

Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα προσπαθούμε μέσα από δηλώσεις, ενέργειες και πράξεις των συνυποψηφίων παρατάξεων να αναλύσουμε και να αποκαλύψουμε τον τρόπο και την μορφή που θα έχει η μελλοντική πολιτεία τους.

Θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο, αλλά παρ΄ όλα αυτά διευκρινίζουμε, ότι όταν ασκούμε κριτική, όσο έντονη και αν εμφανίζεται, είναι απλώς πολιτική κριτική. Δεν είναι και δεν περιέχει, ούτε καν ψήγματα απαξίωσης των προσώπων και των επιλογών τους.

Σεβόμαστε όλους όσοι εξέθεσαν τον εαυτό τους στην δημόσια κρίση κατερχόμενοι στον εκλογικό αγώνα. Τους εκτιμούμε για το θάρρος τους, την αγωνιστικότητά τους και τους τιμούμε για την διάθεσή τους να προσφέρουν στην πόλη μας. Κανένας από αυτούς δεν περισσεύει και όλοι μπορούν να χρησιμεύσουν.

Είναι φανερό ότι διαφωνούμε μαζί τους. Έχουμε την πίστη ότι ο δικός μας ολοκληρωμένος σχεδιασμός, η δική μας αποτελεσματικότητα, η δική μας συγκροτημένη και ξεκάθαρη στόχευση θα υπηρετήσει καλύτερα την Πάτρα.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι απορρίπτουμε τις δικές τους ιδέες, ούτε ότι κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια.

Έχουμε όμως αυτοπεποίθηση. Με πολλή συλλογική δουλειά, με πολύ κόπο, δημιουργήσαμε ένα πλήρες σχέδιο για την Πάτρα και τους πολίτες της.

Ο δικός μας σχεδιασμός καλύπτει όλες τις πλευρές και λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν την λειτουργία και τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών και το σημαντικότερο, είμαστε έτοιμοι να τον εφαρμόσουμε».

«ΝΑΝΣΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ: ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ»

Από την πλευρά της η υπεύθυνη ενημέρωσης της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» Νάνσυ Αβραμοπούλου εστίασε τις αναφορές της στη βούληση του αυριανού, όπως είπε, δημάρχου Νίκου Νικολόπουλου να προχωρήσει σε εκσυγχρονιστικές τομές, που θα βελτιώσουν αισθητά τις παρεχόμενες δημοτικές υπηρεσίες. Αναλυτικά η τοποθέτησή της είναι η ακόλουθη:

«Ζούμε σε μια Πάτρα, που η απερχόμενη δημοτική Αρχή Πελετιδη, την έχει μετατρέψει σε μια πόλη δεύτερης κατηγορίας.

Εμείς ως ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ θέλουμε μια πόλη καθαρή, πολεοδομικά συγκροτημένη, με αναπτυγμένο αστικό και περιαστικό περιβάλλον, με λειτουργικούς κοινόχρηστους χώρους για παιδιά και ηλικιωμένους.

Θέλουμε μια πόλη που να προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στη νεολαία της, που να διαθέτει αναπτυξιακή στρατηγική με συγκεκριμένους και ρεαλιστικούς στόχους.

Μια πόλη-κέντρο διεθνών μεταφορών που να αξιοποιεί το λιμάνι της για εμπορικούς σκοπούς και δεν θα στερεί από τους πολίτες την επαφή με το θαλάσσιο μέτωπο.

Μια πόλη στην οποία οι δημοτικές ενότητες – πρώην δήμοι δεν θα αισθάνονται απομονωμένοι και οι πολίτες τους Β’ κατηγορίας.

Μια πόλη με σύγχρονες και λειτουργικές όλες τις υπηρεσίες του Δήμου.

Στόχος του επόμενου δημάρχου Πατρέων Νίκου Νικολόπουλου, είναι η αναδιοργάνωση των διοικητικών δομών για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς όλους τους δημότες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Μια πόλη με χαμηλότερα δημοτικά τέλη.

Μια πόλη με εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών σε όλους του τομείς, μια έξυπνη πόλη –smartcity.

Εκπροσωπούμε την πόλη του μέλλοντος. Μια εξωστρεφή και ζωντανή πόλη, με νέους ανθρώπους, με όρεξη για δημιουργία και γειωμένες ιδέες.

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ εκπροσωπεί το αύριο.

Share the Post