Νεκτάριος Φαρμάκης: «Την Κυριακή η Δυτική Ελλάδα αλλάζει!»

IMG_0659

«Προσκλητήριο μάχης και τελικής νίκης για την μεγάλη πολιτική αλλαγή στη Δυτική Ελλάδα» χαρακτήρισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης τις περιφερειακές εκλογές της προσεχούς Κυριακής, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού που πραγματοποίησε προχθές το απόγευμα στην κεντρική συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου ευρωβουλευτή, Λευτέρη Βαρουξή, στον Πύργο Ηλείας.

Μία μέρα μετά την εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό δική του συγκέντρωση στην Αρχαία Ολυμπία, ο κ. Φαρμάκης εξέφρασε την βεβαιότητά του για νίκη της παράταξής του στις κάλπες της Κυριακής, υπογραμμίζοντας: «Την Κυριακή η Δυτική Ελλάδα αλλάζει! Αλλάζει πρόσωπα, αλλάζει νοοτροπία, αλλάζει ταχύτητα. Αυτή τη μάχη δεν τη χάνουμε. Ήρθε η ώρα της γενιάς μας και της σύγχρονης εποχής».

Επίσης, ο κ. Φαρμάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο ευρωβουλευτή και επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης της πολιτικής ζωής του τόπου με «νέο αίμα», τονίζοντας πως «υπάρχει μία αόρατη αλλά πανίσχυρη κλωστή που συνδέει τους νέους ανθρώπους αυτού του τόπου, πέρα και πάνω από κόμματα. Και είναι η επείγουσα ανάγκη που υπάρχει, οι νεότερες γενιές να μην ζήσουν χειρότερες από τις μεγαλύτερες».

Νωρίτερα, το πρωί της ίδιας μέρας, ο κ. Φαρμάκης βρέθηκε στη Νέα Μανωλάδα, όπου μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Σύμβουλους της παράταξής του, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς, εμπόρους και επιχειρηματίες της περιοχής. Εκεί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επανέλαβε τη δέσμευσή του για μία νέα και ακόμα μεγαλύτερη περιοδεία αμέσως μετά τις εκλογές, ώστε ως νέος Περιφερειάρχης να καταγράψει πλήρως τις ανάγκες και τα προβλήματα, ενώ «εισέπραξε» τις ευχές των πολιτών και την πεποίθηση ότι «η αλλαγή είναι προ των πυλών».

Share the Post