Νεκτάριος Φαρμάκης: «Μαραθώνιος» μέσα στην κοινωνία! – ΦΩΤΟ

20190415_7-620×420

Συνεχίζοντας τον «μαραθώνιο» επαφών του με πολίτες και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, όπου συναντήθηκε με ανθρώπους της παραγωγής, αλλά και νέους, συζητώντας διαρκώς μαζί τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και τις δυνατότητες που έχει η Περιφέρεια να αναπτύξει τις παραγωγικές δυνατότητες της υπαίθρου.

Ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή της Μακρνείας (Ζευγαράκι, Άνω και Κάτω Κεράσοβο, Παπαδάτες, Ματαράγκα, Γραμματικού, Γαβαλού, Αγ.Ανδρέα και Κάτω Μακρυνού), ενώ την Κυριακή βρέθηκε σε Παναιτώλιο, Καινούργιο, Παραβόλα, Καλύβια, Αγγελόκαστρο, Άγιο Ηλεία και Σταμνά. Επίσης, παραβρέθηκε στην εκκίνηση του 9ου λαϊκού αγώνα δρόμου «Ο Άγιος Αρτέμιος» που διοργανώθηκε στο Αγρίνιο από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΧΑΙΑΣ ΣΤΟ PATRAS IQ

Εξάλλου, την Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας «Patras IQ» επισκέφθηκε την Κυριακή ομάδα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Αχαΐας της παράταξης ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, εκπροσωπώντας και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι επισκέφθηκαν τα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησαν με τους εκθέτες, υπογραμμίζοντας την πρόθεση να στηρίξουν την αναβάθμιση και περαιτέρω εξωστρέφεια της έκθεση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τη δέσμευση του κ. Φαρμάκη για τη δημιουργία ενός Γραφείου Καινοτομίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που μεταξύ άλλων θα λειτουργεί ως διαμεσολαβητής επικοινωνίας των startups και των καινοτόμων επιχειρηματιών της περιοχής με επενδυτές και υποψήφιους πελάτες στον ευρωπαϊκό χώρο.

/ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Share the Post