Νίκος Νικολόπουλος: «Στη Νέα Πάτρα θα ανθίζουν όλα τα λουλούδια και όχι μόνο τα… κόκκινα!»

xzzsbvenlv5cd5524ce93aa

Σε ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Νικολόπουλου αναφέρεται: “Φυλλάδια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μέσα στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ και σε δημοτικές υπηρεσίες (μέχρι και σε… παιδικούς σταθμούς!), γιορτές της ΚΝΕ σε σχολικά συγκροτήματα, μέχρι και πειθαναγκασμός στελεχών και εργαζομένων του Δήμου Πατρέων να μετέχουν σε δράσεις και συγκεντρώσεις της δημοτικής Αρχής και του ΚΚΕ…

Οι καταγγελίες που καθημερινά φτάνουν στη ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ αποτελούν έναν ατελείωτο χείμαρρο καθεστωτισμού και αυταρχισμού που διέπει την απερχόμενη δημοτική Αρχή, η οποία νομίζει πως μπορεί να μετατρέψει τον μηχανισμό του δήμου σε… προεκλογική κολεκτίβα ανατολικού τύπου!

Με αφορμή όλες αυτές τις καταγγελίες και τα όσα έχουν ήδη συμβεί ή πρόκειται να συμβούν μέχρι τις εκλογές της 26ης Μαΐου, ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Νικολόπουλος, σχολίασε τα εξής:

«Στέκομαι στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου που αρνούνται να γίνουν υποχείρια και δεκανίκια των μεγάλων… δημοκρατών του ΚΚΕ, των οποίων η φασίζουσα νοοτροπία δεν μπορεί να κρυφτεί πια. Παράλληλα όμως, στέκομαι και στο πλευρό και εκείνων των εργαζομένων που για ευνόητους λόγους, πειθαναγκάζονται να υπακούσουν στις εντολές των κομισάριων της απερχόμενης δημοτικής Αρχής.
Ας κάνουν όλοι λίγο κουράγιο ακόμα, γιατί ο καιρός που η αποκατάσταση της δημοκρατίας θα έρθει και στον Δήμο της Πάτρας, είναι κοντά.

Οι πολίτες της Πάτρας, και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του Δήμου, με την ψήφο τους στις 26 Μαΐου θα δείξουν στην δημοτική Αρχή Πελετίδη ότι η Πάτρα δεν είναι… Βόρεια Κορέα και σε αυτή την πόλη δεν περνάνε οι αυταρχισμοί!
Η δική μας δημοτική Αρχή, όχι μόνο θα διαφυλάξει το δικαίωμα κάθε εργαζομένου στον δήμο, στην πολιτική και ιδεολογική άποψη της αρεσκείας του, αλλά θα περιφρουρήσει τον Δήμο και το σύνολο των στελεχών του από οποιαδήποτε ηθική και ψυχολογική πίεση.

Η Πάτρα είναι μία δημοκρατική πόλη, στην οποία μπορούν να ανθίζουν όλα τα λουλούδια και όχι μόνο τα… κόκκινα. Και αυτό είναι κάτι που το εγγυάται η παράταξή μας, η μόνη αδέσμευτη από κομματικές εξαρτήσεις και η μόνη που πραγματικά αναγνωρίζει ότι ο πλούτος της πόλης βρίσκεται στη σύνθεση και όχι στην αποσύνθεση…»”.

Share the Post