Νίκος Νικολόπουλος: Μέρα με την μέρα δυναμώνει ο «αέρας» νίκης!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ-ΝΕΑ-ΠΑΤΡΑ-620×420

Οργανωτικός και προγραμματικός πυρετός διακατέχει τη δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Νικολόπουλου. Οι βασικοί προγραμματικοί άξονες ανακοινώθηκαν ήδη κατά την πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού, στο ξενοδοχείο «Patras Palace», ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα καλαίσθητο έντυπο που θα εμπεριέχει το προγραμματικό πλαίσιο και το οποίο θα αποτελέσει αντικείμενο διαβούλευσης με τους φορείς και τους πολίτες της Πάτρας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος αναφερόμενος στη σύνταξη του προγράμματος τόνισε ότι γίνεται με βάση τα επικαιροποιημένα συμπεράσματα συνεδρίων και ημερίδων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην πόλη, ενώ παράλληλα έχουν αξιοποιηθεί πολλές – και συχνά χρυσοπληρωμένες – μελέτες που όμως παραμένουν μέχρι σήμερα σε συρτάρια ή και στα… αζήτητα.

«Σε αυτές τις εκλογές θα αντιπαρατεθεί η πραγματική πρόοδος με την πραγματική συντήρηση. Η πραγματική πρόοδος εκφράζει όλο εκείνο το πλήθος των πολιτών της Πάτρας που διψάνε για προκοπή και που επιθυμούν μία όμορφη πόλη με μέριμνα για όλους, ενώ η πραγματική συντήρηση εκφράζεται με την λογική της ντουντούκας, της μόνιμης και άγονης διαμαρτυρίας και την αναζήτηση ταξικών εχθρών παντού και πάντα» σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος, υπογραμμίζοντας τη σημασία μίας μεγάλης συστράτευσης που κυριολεκτικά μπορεί να αλλάξει το πρόσωπο της πόλης την επόμενη τετραετία.

«Χαίρομαι που μέρα με την μέρα, το σύνθημά μας βρίσκει όλο και πιο μεγάλη απήχηση. Η Πάτρα δεν κοιτάζει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, μόνο μπροστά!» σημειώνει.

Αμέσως παρακάτω, παρατίθενται τα βασικά κεφάλαια των προγραμματικών δεσμεύσεων της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ». Αυτά είναι:

  • Η πόλη που θέλουμε κόντρα στην «κουλτούρα» της καταστροφής
  • Το μοντέλο «από κάτω προς τα πάνω»
  • Τι δήμαρχο πρέπει να έχει η Πάτρα
  • Η πόλη μας –το όραμά μας- ο στρατηγικός σχεδιασμός
  • Οι καθαρές θέσεις μας
  • Νέα Πάτρα: Έργο δημοτών-πρώτα ο δημότης
  • Έξυπνη πόλη- Smart City
  • Βιώσιμη πόλη με ανάπτυξη και ποιότητα ζωής

 

ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ – ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σε μία άλλη και παράλληλη εξέλιξη, ο Νίκος Νικολόπουλος γνωστοποίησε σε συνάντηση με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» νέα δημοσκοπικά στοιχεία που έφτασαν στα χέρια του και επιβεβαιώνουν πως η δημοτική παράταξη συνεχίζει να διευρύνει την επιρροή της, έχοντας μετατραπεί στο μεγάλο φαβορί των εκλογών.

«Με βάση τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια μου από τις μετρήσεις που γίνονται, η παράταξή μας είναι ήδη το μεγάλο φαβορί για μία από τις δύο πρώτες θέσεις την πρώτη Κυριακή των εκλογών και διαμορφώνει ήδη αέρα νίκης για τον β΄γύρο. Πιο συγκεκριμένα, ενώ τα ποσοστά του Πελετίδη δείχνουν να υποχωρούν, τα δικά μας εμφανίζονται όλο και ανεβαίνουν. Επίσης, από τα στοιχεία που είδα εμφανίζεται μία τάση συσπείρωσης και αύξησης των ποσοστών της κυβερνητικής πτέρυγας και της έκφρασής της στον δήμο, καθώς και μία ενίσχυση της ΠΑΣΟΚικής πτέρυγας του ΚΙΝΑΛ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι, φαίνονται να υπολείπονται σημαντικά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος, που παρουσίασε και ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο:

«Οι μετρήσεις δείχνουν ότι μόνο ένα 5% των πολιτών θα αποφασίσει στον δήμο με κομματικά κριτήρια. Αυτό αποδεικνύει γιατί η υπερκομματική και ανεξάρτητη υποψηφιότητά μας παρουσιάζεται τόσο ισχυρή από τόσο νωρίς, αλλά και ότι διαμορφώνεται ένα κλίμα εντελώς διαφορετικό από αυτό των προηγουμένων εκλογών, όπου η καθαρά κομματικοκεντρική πτέρυγα του ΚΚΕ μάλλον θα βρεθεί πιο κοντά στα πραγματικά ποσοστά που έχει στη κοινωνία. Οι πολίτες δεν ψηφίζουν πλέον με οργή και για να τιμωρήσουν, αλλά αυτόν που πιστεύουν ότι, πραγματικά μπορεί να εργαστεί για την πόλη και να τη βελτιώσει», υπογράμμισε.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης των στελεχών της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» παρουσιάστηκαν και δέκα ακόμα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, που είναι οι εξής:

1 Μαρίνα Θεοδωρίτση –φυσικοθεραπεύτρια/εκπαιδευτικός ΙΕΚ

2 Κώστας Βοργιάς – αστυνομικός ΕΛΑΣ ε.α./  μέλος ΔΣ Μεσσηνίων Πάτρας

3 Θεόδωρος Κονδύλης –βιομηχανία ψυκτικών εγκαταστάσεων

4 Βασίλης Λάγαρης –επιχειρηματίας (Catamaran)

5 Αριστείδης (Άρης) Νικολόπουλος – πρόεδρος εκπολιτιστικού συλλόγου εργατικών κατοικιών Ν. Δρόμου  & μέλος ΔΣ παλαιμάχων Παναχαϊκής

6 Μιχάλης Παπουτσάκης –ιατρός / ορθοπεδικός

7 Αλέξανδρος Χάχαλης- συνθέτης / ποιητής

8 Πέτρος Αχιλλεόπουλος – τα. Αντινομάρχης Ηλείας / πολιτευτής ΝΔ

  1. Βασίλης Μπάρλος – ΑΟ. Αστραπή Ψαροφαίου

10 Φοίβος Μπατίστας –οικονομολόγος / ιδιωτικός υπάλληλος

 

Συζήτηση με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους 02.03.19 https://youtu.be/Ct1DWIhCQKE

Ο Νίκος Νικολόπουλος για το πρωτοσέλιδο του “Ριζοσπάστη” https://www.youtube.com/watch?v=AZiqZ8a945w&feature=youtu.be

Όραμα-Θέσεις-Προτάσεις για την ¨ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ” 02.03.19 https://youtu.be/oqbw15wzoxo

Share the Post