Νέα Πάτρα: Ξεκίνησε την λειτουργία του το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού

gko-8-66-620×420

Το ντεμπούτο της πραγματοποίησε με επιτυχία σήμερα, η υπεύθυνη Ενημέρωσης της «Νέας Πάτρας» Νάνσυ Αβραμοπούλου, μεταδίδοντας το πρώτο τηλεοπτικό μήνυμα του Συνδυασμού, αποτυπώνοντας έτσι στο πρόσωπό της και το νεανικό-ανανεωτικό χρώμα της Παράταξης του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Νίκου Νικολόπουλου.

Το πρώτο τηλεοπτικό μήνυμα συνδυάστηκε όπως ήταν επόμενο με τον επίσημο Αγιασμό του εκλογικού κέντρου της Νέας Πάτρας, που πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου στις 9 το βράδυ.

Το εκλογικό κέντρο της Νέας Πάτρας ξεκίνησε από χθες τη λειτουργία του στο ιστορικό νεοκλασικό κτίριο που στέκει επιβλητικό στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, στη συμβολή με τον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου.

Το «στρατηγείο» της Νέας Πάτρας θα είναι ανοικτό καθημερινά, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ χωρίς διακοπή, ανοιχτό στους πολίτες που επιθυμούν να συναντηθούν με τον υποψήφιο Δήμαρχο και τα στελέχη της παράταξης, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους και να καταθέσουν προτάσεις για το σήμερα και το αύριο της Πάτρας.

Ανάμεσα στα άλλα η Νάνσυ Αβραμοπούλου σημείωσε:

«Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ήρθε για να αλλάξει τη μοίρα της πόλης μας και σήμερα κάναμε ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. 
Έχουμε το πιο νεανικό και δυναμικό ψηφοδέλτιο. Έχουμε το πιο πλήρες και συμπαγές πρόγραμμα. Κυρίως όμως, έχουμε την διάθεση και την ικανότητα να σπάσουμε τη μονοκομματική και παλαιολιθική υποβάθμιση της Πάτρας. Οι πολίτες το ξέρουν και γι αυτό μας εμπιστεύονται».

Για να συμπληρώσει η εκπρόσωπος Ενημέρωσης της Παράταξης:

«Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ έχει ήδη μετατραπεί σε ένα μεγάλο και δημοκρατικό τσουνάμι ανατροπής, που θα ξεδιπλωθεί αρχικά, στις κάλπες της 26ης Μαΐου!
Η Πάτρα αλλάζει ταχύτητα! Η πόλη γυρίζει σελίδα!
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, είναι το χθες…
Η Νέα Πάτρα, είναι το μέλλον μας!»

Share the Post