“Νέα Πάτρα»: Αντί για γιορτή όλης της πόλης, ο Δήμος μετέτρεψε το Πασχαλινό τραπέζι, σε …φιλανθρωπικό συσσίτιο!

uwtsjltcxd5cc81b04f1dcb

Στο Πασχαλινό τραπέζι που έκανε ο Δήμος Πατρέων αναφέρεται η «Νέα Πάτρα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Νικολόπουλο. Σε ανακοίνωση αναφέρεται: “Εκπροσωπούμενη από τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλό της Παναγιώτη Ρηγόπουλο, η «Νέα Πάτρα» έδωσε το «παρών» στο πασχαλινό τραπέζι του Δήμου Πατρέων που στήθηκε στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα. Ο εκπρόσωπος του Υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Νικολόπουλου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με τους λιγοστούς παριστάμενους συμπολίτες, όπως και με τον Αντιδήμαρχο Πατρέων Δημήτρη Πελεκούδα.

Μαζί με τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο ήταν και ο Δημήτρης Πεφάνης, πρώηνΑντιδήμαρχος Πατρέων και τώρα Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Κώστα Σπηλιόπουλου.

Η μιζέρια της εκδήλωση και η μικρή ανταπόκριση  των Πατρινών ήταν η θλιβερή αίσθηση που αποκόμισε ο εκπρόσωπος της «Νέας Πάτρας» από το πρόχειρα οργανωμένο και επικοινωνιακού τύπου αυτό τραπέζι της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Μια εκδήλωση, που για ακόμα μία φορά κατέδειξε την εσωστρέφεια, την κακομοιριά και τον λαϊκισμό που χαρακτηρίζει τους ενοίκους της οδού Μαιζώνος.

 

Σε ανακοίνωση της «Νέας Πάτρας» σημειώνεται, ανάμεσα στα άλλα:

«Είναι φανερό, ότι όσα …σουβλάκια και αρνιά κι αν μοιράσει δωρεάν ο κ. Πελετίδης στον Πατραϊκό λαό, είτε την Τσικνοπέμπτη,είτε το Πάσχα,δεν μπορεί με τίποτα να βρει πρόθυμους χειροκροτητές για τις εντυπωσιοθηρικές και κακόγουστες φιέστες του,ούτε και διακοσμητικές «γλάστρες»για τις προπαγανδιστικές του φωτογραφίες στα ΜΜΕ.

 

Παράλληλα έχει εμπεδωθεί πλέον στον Πατραϊκό  λαό, ότι ο Δήμαρχος του ΚΚΕ στην Πάτρα δεν μπορεί πλέον να ξεγελάσει το αλάνθαστο κριτήριοτου κόσμου,που εξέμεσε πια από τον μηρυκασμό της μιζέριας, στην οποίαγια προφανείς πολιτικούς λόγους επιδίδεταιμε μαεστρία εδώκαι πέντε χρόνιαη Δημοτική Αρχή.

 

Ευτυχώς φέτος, ήταν η τελευταία φορά που το Πασχαλινό τραπέζι μετατράπηκε από γιορτή όλης της Πάτρας, σε … φιλανθρωπικό συσσίτιο!

 

Με την νέα Δημοτική Αρχή του Νίκου Νικολόπουλου και το Πασχαλινό τραπέζι θα είναι πραγματικά μια καλή ευκαιρία για ένα μεγάλο αντάμωματων Πατρινών και μια λαμπρή γιορτή της πόλης, με παράλληλες μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, διαδραστικά παιχνίδια-εμψυχωτές,  και παραστάσεις για τα παιδιά, Θέατρο Σκιών, κουκλοθέατρο, συμμετοχές νεανικών σχημάτων, Πολιτιστικών Συλλόγων κ.ά.

 

Ευτυχώς, μετά την Ανάσταση του Κυρίου, ακολουθεί στις 26 Μαίου και η Ανάσταση της Πάτρας!Για να οικοδομήσουμε την «Νέα Πάτρα» της εξωστρέφειας, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού προς τους Πατρινούς, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορία και τις πολιτιστικές καταβολές μας!»”.

Share the Post