Νέα επίθεση Ν. Νικολόπουλου: «Οι Πατρινοί άφησαν μόνο του τον Πελετίδη»

IMG_9194

«Τι’ χες Κώστα, τι ‘χα πάντα… Μερικά σουβλάκια και λίγο κρασί τη Τσικνοπέμπτη, ένα τσουκάλι με φασόλια και μερικές λαγάνες την Καθαρή Δευτέρα, αλλά και κάνα λαϊκό γλέντι που και που… Έτσι τιμούν την εργατιά που έχει μείνει χωρίς εργασία και αυτοί το καταχαίρονται γιατί έτσι νομίζουν πως θα συνεχίσουν να πουλάνε την κομματική πραμάτεια τους. Μόνο που οι πολίτες της Πάτρας τους πήραν πια χαμπάρι και δεν… μασάνε. Και αυτό αποδείχθηκε και χθες στο νότιο πάρκο, που η συντριπτική πλειοψηφία των Πατρινών γύρισε την πλάτη στη δημοτική Αρχή και στην πρόσκλησή της».

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος την μικρή προσέλευση πολιτών στο γλέντι της δημοτικής Αρχής της Πάτρας στο νότιο πάρκο για την Τσικνοπέμπτη, ενώ την ίδια ώρα στα καταστήματα της πόλης, αλλά ακόμα και σε κτίρια φορέων και άλλων υπηρεσιών επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε:

«Η απερχόμενη δημοτική Αρχή μέτρησε λάθος τους Πατρινούς και νομίζει ότι επειδή τους ξεγέλασε μία φορά θα μπορεί να τους ξεγελά συνέχεια. Οι Πατρινοί όμως, δεν είναι επαίτες. Δεν παρακαλάνε για ένα σουβλάκι δωρεάν, ούτε και συμμετέχουν πια σε φτηνές φιέστες που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική αντιμετώπιση της ανεργίας και της φτώχιας. Και η πραγματική αντιμετώπιση έχει σχέση μόνο με… δουλειές! Με περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας και όχι με συνθήματα και επαναστατική γυμναστική.

Γι’ αυτό και οι Πατρινοί άφησαν μόνο του τον απερχόμενο δήμαρχο χθες. Και πάλι καλά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και κάποια στελέχη και μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος, αν και αρκετά από αυτά με βαριά καρδιά επίσης, όπως γνωρίζω.

Γιατί η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν πλέον ότι αυτή η δημοτική Αρχή δεν υπηρετεί την πόλη, παρά μόνο ένα συγκεκριμένο κομματικό σχέδιο.

Η Πάτρα δεν αντέχει άλλη μιζέρια. Ούτε το καρναβάλι, ούτε πολύ περισσότερο η βελτίωση της ζωής των πολιτών της πόλης μπορούν να στηριχτούν στα πανηγύρια του Πελετίδη, ο οποίος, μέρα με την μέρα, καταλαβαίνει ότι πλησιάζει η μέρα που θα καθίσει και πάλι στην καρέκλα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ έρχεται… Με σχέδιο, γνώσεις και διάθεση για μεγάλες αλλαγές. Για μία Πάτρα που θα ξαναμπεί στις ράγες της δημιουργίας και στην οποία όλοι θα είναι περήφανοι να ζουν».

Share the Post