Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στο Aίγιο, ο Βαγγέλης Ευαγγελίου

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΙΓΙΟ
Από τη νέα Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου  Γούτου, ανακοινώνεται ότι:
Στις Δημοτικές Εκλογές, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου θα είναι ο Ευάγγελος Ευαγγελίου.
– Ο κ. Ευαγγελίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αιγίου ενώ ήταν ο εμπνευστής και διοργανωτής της 1ης “Τρελής Ολυμπιάδας” που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο και έγινε θεσμός για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.
– Επί δημαρχίας του Αλέκου Μέγαρη  διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και επί θητείας του κατατέθηκε ο φάκελος για το Πρόγραμμα “ΕΛΛΑΔΑ 2004” ενώ εκτελέστηκαν σημαντικά έργα όπως περίφραξη σταδίου, ανάπλαση αποδυτηρίων, καθίσματα και χορτοτάπητας. – Επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου και του Συλλόγου Φιλάθλων.
– Επί δημαρχίας Στάθη Θεοδωρακόπουλου διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιγίου.
– Για 13 συναπτά έτη ήταν Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου
 – Αγωνίσθηκε σθεναρά και με επιτυχία για το ΤΕΙ. Αιγίου, τη διατήρηση της ΔΟΥ, του Τελωνείου και του ΟΑΕΕ, την πάταξη του παραεμπορίου και πολλών άλλων ζητημάτων της τοπικής αγοράς.
– Διετέλεσε Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου για 6 χρόνια, καθώς και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου Ελλάδος ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:
«Κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Χρήστου Γούτου,επειδή πιστεύω ότι έχει όραμα για τον τόπο και θα αγωνιστεί με ήθος και αξιοπρέπεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των συμπολιτών. Έχω εμπιστοσύνη τόσο στις δυνάμεις του όσο και στη μαχητικότητα του».
Ο Χρήστος Γούτος τον καλωσορίζει στο Συνδυασμό, λέγοντας:
«Ο Βαγγέλης είναι άνθρωπος με προσφορά στην τοπική αγορά και κοινωνία. Έχει γνώσεις, εμπειρία  και διάθεση προσφοράς. Θέλει και μπορεί να προσφέρει στην αυριανή μας Δημοτική Αρχή. Από Σήμερα φροντίζουμε, μαζί, για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

Share the Post