Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος ο πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δ.Κ Αιγίου Γιάννης Θεοφανόπουλος

ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:

«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι ο Γιάννης Θεοφανόπουλος.

 

Ο κ. Θεοφανόπουλος γεννήθηκε στο Αίγιο και είναι αγρότης.

Ασχολείται με τα κοινά από το 1983 και διετέλεσε:

–  Αντιδήμαρχος και τις τρεις τετραετίες (με Δήμαρχο τον Αλέκο Μέγαρη)

–  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγίου

–  Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου (2011-2014)

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:

«Ανταποκρίθηκα στο αίτημα συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του φίλου Χρήστου Γούτου, γιατί πέραν από το πρόσωπό του, ήταν και αίτημα των συνδημοτών, ότι δεν δικαιούμαι, σ’ αυτή τη δύσκολη φάση του Δήμου, την εμπειρία και τη γνώση μου να τις κλειδώσω στην ντουλάπα του σπιτιού μου. Η συμμετοχή μου στα κοινά έχει δύο κύριους σκοπούς. Να καταθέσω συγκεκριμένες προτάσεις για οριστική λύση του προβλήματος με τα σκουπίδια και την ελάφρυνση του τιμολογίου νερού. Αν εκλεγώ, η προσφορά μου θα είναι απολύτως οικονομικά άδολη και ανιδιοτελής. Άλλωστε η αμοιβή μου  – η ηθική – είναι οι τίτλοι τιμής που έχω αποκομίσει όλ’ αυτά τα χρόνια.

– Ως εργάτης του Δήμου (από την Κοινωνία των Πολιτών_

– Ως εισηγητής της χωροθέτησης του Βιολογικού Καθαρισμού, με Δήμαρχο τον Αλέκο Μέγαρη και άλλους 8 συμπαραστάτες (επίσης από την Κοινωνία των Πολιτών)

– Ως Πρόεδρος της Δ.Κ Αιγίου, της άτυπης «Φιλικής Εταιρείας»  που έκανα με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων  της ορεινής, ημιορεινής, πεδινής, παραλιακής και νησιωτικής Ελλάδος, με σκοπό τις βελτιώσεις του νόμου «Καλλικράτη»,  που έγιναν εν μέρει αποδεκτές από το υπουργείο Εσωτερικών».

 

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

 

«Ο Γιάννης Θεοφανόπουλος, ταπεινός εργάτης του Αιγίου, έχει καταγράψει τη δική του σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αν μη τι άλλο, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει είναι «ευαγγέλιο» για το Αύριο του μεγάλου μας Δήμου. Αυτά θέλουμε για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».            

Share the Post