Μήνυση κατά της δημοτικής αρχής από τον Πρόεδρο της Ελεκίστρας- Καταγγέλλει σημεία και τέρατα, για το επεισόδιο στο Πουρναρόκαστρο!

εεε

Mε μήνυση εναντίον του δήμου Πατρέων και καταγγελίες που θα συζητηθούν απαντάει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελεκίστρας- Ρωμανού Ανδρέας Χριστόπουλος σε όσα έσπευσε να του  καταλογίσει μέσω δελτίου Τύπου η δημοτική αρχή περί επίθεσης σε συνεργείο της το οποίο είχε πάει στο Πουρναρόκαστρο για να εκτελέσει έργα. Ο κ. Χριστόπουλος κάνει λόγο για κατασκευασμένα επεισόδια με φόντο την κάλπη των εκλογών και αποκαλύπτει ότι ενώ ο ίδιος ζητούσε απεγνωσμένα από τη δημοτική αρχή από τον Δεκέμβριο του 2018 μετά τη μεγάλη κατολίσθηση να επιληφθεί καθώς υπήρχε κίνδυνος για τους πολίτες, εισέπραξε την απόλυτη αδιαφορία.

Το αποτέλεσμα, όπως λέει, είναι δύο μήνες πριν από τις εκλογές να κάνει εμφάνιση εν αγνοία όλων ένα συνεργείο για εργασίες, χωρίς την παραμικρή μελέτη που θα εξασφάλιζε την ασφάλεια των πολιτών. Το πιο σημαντικό μάλιστα είναι, ότι η δημοτική αρχή έστειλε να επιβλέπει το έργο όχι έναν μηχανικό, αλλά τον υποψήφιο με την παράταξη Πελετίδη πρόεδρο Τοπικού Συλλόγου άλλου χωριού και όχι του ΠουρναρόκαστρουΠοιος ήταν ο υποψήφιος; Το γνωστό πρόσωπο που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν από καιρό καθώς είχε υπογράψει να είναι υποψήφιος με Νικολόπουλο και στη πορεία δήλωσε υποψήφιος με τον Πελετίδη.

Ο κ. Χριστόπουλος δηλώνει ότι τα περί επίθεσης με κυνηγετικό όπλο είναι μυθεύματα, ενώ αντιθέτως τονίζει ότι ο ίδιος δέχθηκε απειλές και προσφεύγει στη δικαιοσύνη τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής.

Η ανάρτηση του κ. Χριστόπουλου έχει ως εξής:

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛEΚΙΣΤΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΚΈΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΦΡΑΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΖΑΣΤΟΒΑ.

ΓΙΑ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΈΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ..

ΞΑΦΝΙΚΆ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ .ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΜΕΛΕΤΗ , ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΓΕΩΛΟΓΟΥ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Η ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΚΑΙ ΈΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΗΧΆΝΗΜΑ ΜΕ ΟΔΗΓΌ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΈΤΗ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΟΛΙΣΘΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΌ ΈΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΕΡΓΟ, ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΕΛΕΤΙΔΗ.

ΠΟΥ ΑΛΛΟΎ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ; ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΉ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΉΡΑ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΟΥΤΕ ΕΞΥΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΤΕΊΧΑ .ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΎΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΛΊΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΚΑΜΙΆ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΓΏ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ . ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΈΧΕΙ ΤΟ ΛΌΓΟ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΘΈΤΟΝΤΑΣ ΜΉΝΥΣΗ»

Κάτω από την ανάρτηση Χριστόπουλου δεκάδες γνωστοί Πατρινοί εκφράζουν την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του.

Share the Post