Κ. Σπηλιόπουλος: Θα είμαστε οι νικητές των εκλογών!

spiliopoylos

Σίγουρος για τη νίκη στις εκλογές της Κυριακής εμφανίζεται με μήνυμά του που απευθύνει σε όλους του πολίτες της Δυτικής Ελλάδας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Σπηλιόπουλος.

Αναλυτικότερα στο μήνυμά του ο κ. Σπηλιόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ»,  αναφέρει:

«Καλώ τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πρώτα απ’ όλα να συμμετάσχουν στις εκλογές της Κυριακής. Πρώτου και δευτέρου βαθμού, αλλά και στις Ευρωεκλογές.

Έχοντας αξιολογήσει αυστηρά το πρόγραμμα κάθε υποψηφίου Περιφερειάρχη να σκεφτούν το μέλλον τους. Το μέλλον των παιδιών τους και του τόπου.

Θέλουν μια Περιφέρεια πρωταθλήτρια της Ανεργίας; Μια περιφέρεια φτωχοποιημένη; Ουραγό στον τουρισμό, στις εξαγωγές και στις επενδύσεις; Ή θέλουν μια Δυτική Ελλάδα πρωταγωνίστρια των εξελίξεων; Εξωστρεφή, μακριά από κομματικά συμφέροντα και εξαρτήσεις; Μια Δυτική Ελλάδα και έναν περιφερειάρχη που θα διεκδικεί από την εκάστοτε κυβέρνηση; Που δεν θα είναι το μακρύ της χέρι και ένας απλός διαχειριστής των χρημάτων του ΕΣΠΑ, αλλά θα έχει συγκεκριμένο και στοχευμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα;

Η παράταξή μας «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ» μπορεί να επιφέρει ένα αναπτυξιακό σοκ στη Δυτική Ελλάδα. Με έμπειρα στελέχη, νέους ανθρώπους με θέληση και ορμή, με υποψηφίους που έχουν ιδιαίτερο πολιτικό βάρος σε όλους τους νομούς μπορούμε να πάμε την Περιφέρειά μας ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα. Μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, συμφέροντα και βαρόνους. Ο κόσμος μας αγκάλιασε και πλέον είμαστε πεπεισμένοι πως θα είμαστε οι νικητές των εκλογών. Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Το θέλουν οι πολίτες, το πιστεύουν, το μπορούμε! Αυτό το κλίμα επικρατεί και στις τρεις περιφερειακές ενότητες.

Οι απερχόμενοι κουράστηκαν και κούρασαν!

Πάμε όλοι μαζί να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας!»

Εξάλλου σημειώνεται ότι, ο Κώστας Σπηλιόπουλος την Κυριακή θα ψηφίσει στο 9ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου.

Share the Post