ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 20/3/1954 στον Άγιο Διονύσιο και κατοικεί στην περιοχή των Ιτεών.

Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα και έχει ένα γιο τον Χρήστο.

Εργαζόταν ως βοηθός φαρμακείου στο φαρμακείο Κουρλαμπά και στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος από όπου συνταξιοδοτήθηκε τον Μάρτιο του 2010.

Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και κυρίως με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και από το 1987 είμαι διπλωματούχος προπονητής UEFA B.

Υπηρετεί με μεγάλη αγάπη αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο μου στην ιστορική ομάδα του ΑΠΣ Ολυμπιακού Πατρών για πολλά χρόνια τώρα. Είναι φίλαθλος των ιστορικών ομάδων της Πάτρας: Παναχαϊκή, Απόλλων, ΕΑΠ και ΝΟΠ.

Το 2000 εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας. Κατέχει την θέση του Ειδικού Γραμματέα στο Σύλλογο Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Πάτρας.

Είναι μέλος από το 1994 έως σήμερα των φίλων της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου ακολουθώντας την ομάδα στα παιχνίδια της εντός και εκτός συνόρων.

Από το 1988 έως το 1994 ήταν πρόεδρος στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ιτεών στον οποίο δημιούργησε την ομάδα μπάσκετ μαζί με τον αείμνηστο Γεώργιο Παπανίκο, η οποία μετέχει στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ μέχρι σήμερα.

Δραστηριοποιείται στα κοινά του πιο πάνω Συλλόγου δυναμικά για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της υποβαθμισμένης περιοχής των Ιτεών.

shadow
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Τηλ.: 6937 831997
E-Mail: konkalpou54 AT hotmail DOT com