Καταγγελίες στο Αίγιο για φυλλάδια- Απάντηση Γούτου

nghghngn

Από τη Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του Υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γούτου, γίνονται γνωστά τα εξής: 
«Σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου, η παράταξή μας ενημερώθηκε από ΜΜΕ, για την καταγγελία-ανακοίνωση  της Παράταξης «αιγιάλεια τώρα» του κ. Δ. Καλογερόπουλου, περί  ρίψης φυλλαδίων, με περιεχόμενο κατά του ιδίου, γεγονός που έσπευσε να δημοσιοποιήσει, προκαλώντας εσφαλμένες εντυπώσεις στο εκλογικό σώμα.
Αποσαφηνίζουμε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι:
– Ουδεμία σχέση έχουν φυλλάδια που τυχόν ρίχτηκαν σε οποιοδήποτε Εκλογικό Τμήμα της Αιγιάλειας, με το Συνδυασμό του κ. Γούτου, ο οποίος γνωρίζει καλά τη νομοθεσία, αλλά και ουδέποτε χρησιμοποίησε τέτοιες μεθόδους, με συκοφαντικό περιεχόμενο.
– Σε επικοινωνία που είχε ο κ.Γούτος με την Εισαγγελέα, ενημερώθηκε πως υπήρξε μεν καταγγελία  του κ.Καλογερόπουλου στην Αστυνομία…αλλά  μετά από έρευνα που διεξήγαγε ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!
– Ενημερώνουμε τους δημότες, ότι πρόκειται περί μιας ΣΤΗΜΕΝΗΣ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, ανήμερα της διεξαγωγής του β’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών, με σκοπό να κατηγορηθεί σκόπιμα, αλλά άνευ λόγου, η παράταξή μας.
– Αντιθέτως, σε ορισμένα Εκλογικά Τμήματα βρέθηκαν φυλλάδια που φέρουν σε εμφανές σημείο την κάρτα υποψήφιας συμβούλου μας, κάτι που κάποιοι ΣΚΑΡΩΣΑΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ αλλά ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ.
– Το γεγονός ότι ο κ. Καλογερόπουλος έσπευσε να δημοσιοποιήσει το θέμα, σε ΜΜΕ, πριν ελέγξει καν ποια είναι η αλήθεια, ΔΕΙΧΝΕΙ τη σκοπιμότητα και την ΑΘΕΜΙΤΗ  επικοινωνιακή τακτική της Παράταξής του.

Share the Post