Κατάθεση ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Αιγιάλεια Τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου

IMG_20190504_133853

Το κατώφλι του Πρωτοδικείου Αιγίου, πέρασε το πρωί του Σαββάτου 4 Μαΐου, ο επικεφαλής της παράταξης «αιγιάλεια τώρα» και υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, προκειμένου να καταθέσει το φάκελο κατάρτισης του συνδυασμού του.

Στο ψηφοδέλτιο μετέχουν συνολικά 50 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και 17 υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Αιγίου που είναι και ο ανώτατος επιτρεπτός αριθμός υποψηφίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αμέσως μετά τη διαδικασία της υποβολής του φακέλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καταθέσαμε σήμερα Σάββατο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας. Δεν χρειάστηκε να εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια που προβλέπει ο Νόμος έως την Κυριακή τα μεσάνυχτα, καθώς το ψηφοδέλτιο μας ήταν πλήρες και ολοκληρωμένο εδώ και αρκετές ημέρες.

Η δυσκολία δεν ήταν να εξασφαλιστεί ο ανώτατος αριθμός 67 υποψηφίων, αλλά να καταλήξουμε στη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου, καθώς το ενδιαφέρον για υποψηφιότητα υπερέβαινε κατά πολύ τoν ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό όσων μπορούσαν να θέσουν υποψηφιότητα.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και όσους αν και επιθυμούσαν δεν κατέστη δυνατό να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο, καθώς οι αριθμητικοί περιορισμοί που θέτει ο Νόμος, δεν το επέτρεψαν. Τους ευχαριστώ για την απόφασή τους να στρατευθούν μαζί μας και τους διαβεβαιώνω ότι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη και από την επομένη των εκλογών, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας και την αναγέννηση του τόπου μας.

Στο σύνολο των υποψηφίων μας το 84% είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά, ενώ το ποσοστό συμμετοχής των γυναικών ανέρχεται σε 45% (από τους 67 υποψηφίους, οι 30 είναι γυναίκες), ξεπερνώντας το προβλεπόμενο από το νόμο ποσοστό συμμετοχής! Είναι γνωστοί και δραστήριοι συμπολίτες και συμπολίτισσες, με γνώση των προβλημάτων, με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά.

Δεν προσεγγίζουμε την ανανέωση και την ισότητα με ευχολόγια και γενικόλογες αναφορές. Αποτελούν βαθιά μας πίστη και προτεραιότητά μας και αποτυπώνονται στο ψηφοδέλτιό μας.

Τους ευχαριστώ για την απόφασή τους να δώσουμε μαζί τον ωραίο αγώνα για την Αιγιάλεια. Την επομένη των εκλογών ξεκινάει μια νέα, ελπιδοφόρα περίοδος για το Δήμο μας.

Απευθύνομαι σε κάθε συμπολίτισσα και κάθε συμπολίτη και σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την Αιγιάλεια. Το αξίζει και το δικαιούται». 

 

Share the Post