Η Παναγιώτα Γεωργοπούλου υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

56526722_1349173575222386_1355505173404844032_n-620×420

Με αίσθημα ευθύνης, ιδιαίτερη χαρά και τιμή, αποφάσισα να είμαι υποψήφια Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Νότιο Διαμέρισμα με το συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου «Πρωτεύουσα ξανά!», ενός ανθρώπου με ήθος και εμπειρία.
Στην συνδικαλιστική και πολιτική μου διαδρομή παραμένω ενεργό μέλος από το 2007 στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων Τριών Παιδιών, δίνοντας την μάχη για τα δικαιώματα των τρίτεκνων οικογενειών της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης ως σχολική καθαρίστρια, συμμετέχω ανελλιπώς στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις που διενεργεί ο κλάδος για να αποκτήσει τα χαμένα του δικαιώματα, αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο παραμένουν εδώ και χρόνια άλυτα.
Ως εργαζόμενη για περισσότερα από 40 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα των εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών.
Πιστεύω πως ο άνθρωπος οφείλει να εξελίσσεται συνεχώς και για αυτό φροντίζω καθημερινώς. Επέστρεψα πριν από 8 χρόνια στα σχολικά θρανία και σήμερα φοιτώ στο ΑΤΕΙ Πάτρας στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων έχοντας βάλει στόχο να ασχοληθώ κυρίως, με την Τουριστική ανάπτυξη της πανέμορφης πόλης μας για την οποία πιστεύω πως έχει τεράστιες δυνατότητες που παραμένουν δυστυχώς αναξιοποίητες.
Τέλος δεν λησμονώ ποτέ την εθελοντική εργασία και συμμετέχω σε πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες.
Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Αλεξόπουλου, για την ορθή λειτουργία της τοπικής Αυτοδιοίκησης και την εξύψωση της, τον θεωρώ ως τον καταλληλότερο ώστε να κάνουμε όλοι μαζί την πόλη μας Πρωτεύουσα Ξανά.

Share the Post