Η ηθοποιός Γεωργία Ηλιοπούλου υποψήφια με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά – “Θα ήθελα οι πολίτες της Πάτρας να αγαπήσουν την πόλη τους”

spiral_psomas_hliopoulou_geo

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά “σπιράλ” θα είναι και η ηθοποιός Γεωργία Ηλιοπούλου.

«Συμμετέχω για να μην απέχω» δηλώνει και προσθέτει: «Ο Πέτρος Ψωμάς μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος σε μια ομάδα δημιουργική με διάθεση και όρεξη για δουλειά. Να έχω τη δυνατότητα να ονειρευτώ μία καλύτερη πόλη για εμένα και τα παιδιά μου. Πιστεύω στους ανθρώπους, πιστεύω στις ομάδες, πιστεύω στον Πέτρο και στον ρομαντισμό του, όπως επίσης και στις οργανωτικές του ικανότητες και την ευφυΐα του μυαλού του».

Όραμά της όπως τονίζει είναι «οι πολίτες της Πάτρας να αγαπήσουν την πόλη τους. Να νιώθουν περήφανοι που ζουν εδώ. Έχουμε δει άλλες πόλεις να αλλάζουν, ας διδαχθούμε από τα παραδείγματά τους».

Η Γεωργία Ηλιοπούλου του Βασιλείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε στο τμήμα “Οικονομικό και Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων” (ΔΙΕΚ ΠΑΤΡΩΝ), όπου και πήρε το πτυχίο της και αργότερα μετακόμισε στην Αθήνα για να ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός. Ως πτυχιούχος της Ανωτέρας Δραματικής σχολής “ΑΡΧΗ” επέστρεψε στην Πάτρα, όπου ζει και εργάζεται ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Έχει ιδρύσει την επαγγελματική θεατρική ομάδα “Τραμπάλα” καθώς και την ερασιτεχνική ομάδα “Σκαλέτα”. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Share the Post