Η Βίβιαν Πουλιάση υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

52796999_10156930728213965_144337053201465344_n

Με πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας και υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον τόπο που μεγάλωσα και κατοικώ, ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα Ξανά».

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος μιας πολυσυλλεκτικής, καθαρά αυτοδιοικητικής παράταξης η οποία έχει ως βασικό στόχο την πλήρη αναμόρφωση τόσο των θεσμών όσο και της νοοτροπίας που χρειάζεται η αυτοδιοίκηση της πόλης μας και επηρεάζει την καθημερινότητά μας, για αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση του ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ.

Κίνητρό μου και μόνο είναι η αγάπη μου για τον τόπο μας. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Πάτρα. Εδώ έζησα τα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια, εδώ δημιούργησα την οικογένειά μου. Σπούδασα Βιολογία στο ΑΕΙ Πατρών και μετά από χρόνια στον εκπαιδευτικό τομέα, η αγάπη μου για τα παιδιά με οδήγησε στο να ασχοληθώ με την Ειδική Αγωγή. Αποφοίτησα από το τμήμα Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Ειδικής Αγωγής και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως Λογοθεραπεύτρια.
Είμαι πεπεισμένη ότι με τη δική σας στήριξη και συμβολή μπορούμε καταφέρουμε να κάνουμε την Πάτρα «Πρωτεύουσα ξανά»

Ξεκινάμε, καλό μας αγώνα!

Share the Post