ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος γεννήθηκε στη Πάτρα και είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΕΑΠ. Είναι Πτυχιούχος Κοινωνικής Θεολογίας του Παν/μίου Αθηνών, ενώ κατέχει Master (MSc) στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και Εκπαίδευσης Ενηλίκων από το ΕΑΠ.

Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Πάτρας και στο ΑΤΕΙ Πύργου καθώς και στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Προσωπικού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, όπως και του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Εξέδιδε το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης fresh, το οποίο έχει τιμηθεί με το Βραβείο Καλύτερου Περιοδικού Περιφέρειας καθώς και το 2ο Βραβείο στα ΕΒΓΕ. Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Είναι Ιδρυτικό Μέλος και μέλος του πρώτου Δ.Σ. του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «ΡΕΦΕΝΕ», της Θεατρικής Ομάδας «ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ», της Λέσχης Φίλων Δημοτικού Θεάτρου καθώς και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Polis, ενώ επί πολλά χρόνια συμμετέχει στο Πατρινό Καρναβάλι είτε ως οργανωτής καρναβαλικών ομάδων με πολλά βραβεία και διακρίσεις, είτε ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ τέλος έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε διάφορα συνέδρια.

Είναι παντρεμένος με τη Γιολάντα Δελή και έχουν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο.