ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΓΙΑΝΝΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Με το συνδυασμό «Νέα Πόλη» του Κώστα Χριστόπουλου συμπορεύεται στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων, η Ευσταθία Γιαννιά, Υποστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Γιαννόπουλο, παλαίμαχο παίκτη του Απόλλωνα Πατρών και της ΑΕΚ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αριστοτέλη και την Κωνσταντίνα. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς υπηρεσίας της στην αστυνομία, διετέλεσε Υποδιοικητής Ασφάλειας Πατρών, Διοικητής Τροχαίας Πατρών, Αναπληρώτρια Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας και Αναπληρώτρια Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Εκπαιδεύτηκε από τη New Scotland Yard και το FBI στην Ελλάδα και στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα στις ΗΠΑ πάνω στα εξής αντικείμενα: Διαχείριση κρίσεων και απελευθέρωση ομήρων. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Αξιωματικών, του Τμήματος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του Ε.Α.Π και Αγγλικής γλώσσας.

ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
«Η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη. Απαιτείται αφύπνιση καισυλλογική προσπάθεια από όλους για να αλλάξουμε τα δεδομένα. Με σκληρή δουλειά, να δημιουργήσουμε μια νέα πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο, που θα προσφέρει σε όλους μας την ποιότητα ζωής που μας αξίζει, αλλά και ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης για τους νέους μας. Στο πλαίσιο αυτό, η επιθυμία μου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι συνειδητή επιλογή.»