Επικοινωνία Χρήστου Γούτου με ΣΚΕΑΝΑ: «Στηρίζουμε τους καταστηματάρχες, ως βασικό κρίκο της τοπικής μας οικονομίας»

STD_1801-620×420
Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Με αφορμή την απόφαση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης – Αναψυχής Ν.Αχαΐας, για κινητοποίηση στις 18 Μαρτίου, που προβλέπει κλείσιμο των καταστημάτων τους και στην περιοχή της Αιγιάλειας, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ κ. Σπύρο Στεργίου, από τον οποίο ενημερώθηκε λεπτομερώς για το περιεχόμενο της αγωνιστικής τους δράσης. 
Του μετέφερε την ομόθυμη θέση της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», υπέρ του πλαισίου της κινητοποίησης, όπως ο μονοψήφιος Φ.Π.Α, η μείωση του μη μισθολογικού κόστους, η απλοποίηση των διαδικασιών, οι εταιρίες πνευματικών δικαιωμάτων, η αλλαγή νόμου για ηχορύπανση με αυτόφωρο, διασυρμό επαγγελματιών και υψηλό χρηματικό πρόστιμο και ο εξορθολογισμός των 25 σημείων ελέγχου.
Ο Χρήστος Γούτος, δήλωσε: «Γνωρίζουμε τον πολυετή αγώνα των μικρομεσαίων για να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους, εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης. Κατανοούμε και στηρίζουμε τα αιτήματά τους. Στο Αίγιο και την Αιγιάλεια, οι καταστηματάρχες εστίασης – αναψυχής αποτελούν έναν σημαντικό κρίκο της τοπικής αγοράς και οικονομίας, αλλά και της εικόνας του τουριστικού μας προορισμού. Ο Δήμος, έχει το δικό του μερίδιο στην ενίσχυση της λειτουργίας τους και ως η επόμενη Δημοτική Αρχή θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα διαλόγου και συνεργασίας, για όσα απορρέουν από τις αποφάσεις περί Δημοτικών Τελών και χρήσης κοινοχρήστων χώρων, μέσα από σεβασμό των αποφάσεων αλλά και του δικαιώματος όλων των δημοτών περί ανεμπόδιστης προσπέλασης πεζοδρομίων, πλατειών κ.ά. και νόμιμης συνύπαρξης σε παραλίες και σημεία αναψυχής και διασκέδασης».

Share the Post