ΕΛΕΝΑ ΚΟΝΙΔΑΡΗ - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι η Έλενα Κονιδάρη γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λάππα Αχαΐας. Είμαι παντρεμένη με το Νίκο Αντωνόπουλο και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάριο δεκατριών (13) ετών και τον Μάνθο έντεκα (11) ετών.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας το 1985. Μετά από τριετή φοίτηση σε Σχολή Λογιστών, πήρα πτυχίο Λογιστικής το 1988. Από το 1988 έως το 1990 διατήρησα λογιστικό γραφείο. Στη συνέχεια εργάστηκα στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων.

Το Νοέμβριο του 1992 διορίστηκα ως διοικητικός υπάλληλος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου εργάζομαι έως και σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι εθελοντικά με συλλόγους της πόλης μας.

Αποφάσισα να συμμετέχω στο Περιφερειακό συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον Ανδρέα Κατσανιώτη, με τον οποίο μοιραζόμαστε τα ίδια σχέδια, τις ίδιες ανησυχίες γιατί πιστεύω ότι το πρόγραμμα του, οι γνώσεις τους, η εμπειρία του και η αποφασιστικότητά του αποτελούν εγγύηση. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι κάθε ψήφος στο πρόσωπό μου θα είναι ιδιαίτερη τιμή
για μένα και ένα συμβόλαιο αγώνα και μάχης για το καλό όλων.