ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΕΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Με τον συνδυασμό «Μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας» του Ανδρέα Κατσανιώτη συμπορεύεται στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Δημήτρης Τζένος συνταξιούχος ΟΤΕ. Ο Δήμητρης Τζένος είναι παντρεμένος κι έχει αποκτήσει μια κόρη. Έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών ως αθλητής μπάσκετ στην ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας με συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά το πέρας της αθλητικής του δραστηριότητας ασχολήθηκε για πολλά χρόνια ως παράγοντας στην ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας από την θέση του Εφόρου και Γενικού Αρχηγού. Για την προσφορά του σαν παράγοντας εκτιμημένη από τον φίλαθλο κόσμο έχει βραβευθεί πολλές φορές.

Έχει υπηρετήσει και ως Γενικός Γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού σταδίου Πάτρας για μία πενταετία και εκεί πιστεύει με επιτυχία.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ:

«Προσωπικά σαν Έφορος και Γενικός Αρχηγός του ιστορικού Απόλλωνα Πάτρας για περισσότερα από 30 χρόνια , γνώρισα από κοντά την αφοσίωση των ανθρώπων του τόπου μας και ιδιαίτερα των νέων, στην κοινή προσπάθεια αλλά και την πίστη τους, στις δυνατότητες και τις προοπτικές της περιοχής. Με την πίστη αυτή οδηγό, συμμετέχω στις εκλογές για την Αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ευελπιστώ στην στήριξη όλων όσοι
από εσάς πιστεύετε στον καθοριστικό ρόλο, που μπορεί να διαδραματίσει ο ανθρώπινος παράγοντας, στην περιφερειακή ανάπτυξη, ως μέλος ενός συνόλου, το οποίο είναι ταγμένο να υπηρετήσει αυτήν την υπόθεση»