ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ DEBATE του SUPER B – 12 υποψήφιοι Δήμαρχοι – 4 δημοσιογραφοι

20190519_171748-1-338×420

Και οι δώδεκα ήσαν “πιστοί” στο ραντεβού τους. Για την τηλεμαχία που  διοργάνωσε το SUPER B και θα μεταδοθεί την τετάρτη στις 10 το βράδυ, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Δεν έλειπε ούτε ένας υποψήφιος. Με αλφαβητική σειρά Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Θεόδωρος Μπελεζώνης, ΔΗμήτρης Μπελιάς, Νίκος Νικολόπουλος, Θεόδωρος Ντρίνιας, Νίκος Παπαδημάτος, Χρήστος Πατούχας, Κώστας Πελετίδης, Γιώργος Ρώρος, Νίκος Τζανάκος, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, Πέτρος Ψωμάς.

Τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος του SUPER B Δήμητρα Μπαλαφούτη, ενώ ερωτήσεις υπέβαλαν οι Γιώργος Πλης, Κωνσταντίνος Φλαμής και Δημήτρης Χωρίτος, και πάλι με αλφαβητική σειρά.
Το “γύρισμα” έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Λαδόπουλο. Τα πηγαδάκια στήθηκαν από νωρίς. Υποψήφιοι Δήμαρχοι που έφθαναν στον χώρο, συζητούσαν με τους συνυποψήφιους τους αλλά και τους δημοσιογράφους. Ολα κύλησαν άψογα. Το debate δεν είχε μονολόγους, στο μεγαλύτερο μέρος του έγινε γόνιμος διάλογος και φυσικά… δεν έλειψαν και οι αντιπαραθέσεις. Οσο για τον νικητή ή τους νικητές; Θα τους κρίνετε εσείς. Παρακολουθώντας το debate από το μεγαλο περιφερειακό κανάλι στις 10 το βράδυ της Τετάρτης.

Share the Post