Γ. Ρώρος: Δεν διστάζει να θέσει «όμηρους» τα παιδιά στο επικοινωνιακό σόου ο Πελετίδης

roros

Βολές κατά Πελετίδη σχετικά με την είδηση ότι την Δευτέρα θα παρέμεναν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της Πάτρας, σε ένδειξη συμπαράστασης στην επικείμενη δίκη του Δημάρχου, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Ωρα Πατρών» και ο επικεφαλής Γ. Ρώρος.

«Ανέκρουσε πρύμναν τελικά ο κ. Πελετίδης.

Η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, 28/03 και ανέφερε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Πατρέων θα μείνουν κλειστοί προς ένδειξη συμπαράστασης στην επικείμενη δίκη του κ. Πελετίδη ανατράπηκε με δήλωσή του σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί της Παρασκευής μετά την σχετική καταγγελία του υποψήφιου Δήμαρχου Γιώργου Ρώρου. (Η εκπομπή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΩΡΑ Πατρών.)

Δεν αρκούν, φαίνεται, στον κ. Πελετίδη οι ομόφωνες αποφάσεις συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στη δίκη που καταφανώς θα καταπέσει στο ακροατήριο.

Ωστόσο, αυτό που απομένει ως αίσθηση είναι ότι το επικοινωνιακό σόου που επιχειρείται δεν διστάζει να θέσει «όμηρους» τα ίδια τα παιδιά προς όφελος μικροκομματικών και προεκλογικών σκοπιμοτήτων.»

Share the Post