Γωγώ Παπαντονοπούλου: Στην τελική ευθεία…

60968912_401719734016819_2577218262953623552_n

Αγαπητοί συμπολίτες,

Λίγες μόνο μέρες έμειναν από το να ανοίξουν οι κάλπες… Λίγες μόνο μέρες σε αυτό το φρενήρη προεκλογικό πυρετό , των πολλών συμμετεχόντων , των πολλών υποψηφίων , αλλά και των πολλών επιλογών που φαίνεται να έχουν οι συμπολίτες μας…

Είναι πραγματικά μια κρίσιμη στιγμή για την πόλη , την Αχαϊα και τη Νότια Ελλάδα γενικότερα. Η’ αλλάζουμε πορεία και ξεκινάμε με έργα να αναπτυχθούμε και να προχωρήσουμε σε μια Ευρωπαϊκή πορεία προς τα εμπρός , βάζοντας τον πήχη ψηλά και διεκδικόντας όσα περισσότερα μπορούμε , δουλεύοντας σκληρά να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος της τελευταίας οκταετίας, ή μένουμε παθητικοί στην ολίσθηση προς τα πίσω και τη γενικότερη υποβάθμιση της τοπικής μας κοινωνίας και της καθημερινότητάς μας και χάνονται οριστικά οι ευκαιρίες ανάκαμψης…

Οι απόψεις είναι πολλές και σαφώς σεβαστές. ‘Ομως σαν υπεύθυνοι πολίτες θα πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά , ποια είναι εκείνη μέσα από τις πολλές επιλογές που θα καθορίσει την επόμενη μέρα στην πόλη μας και την καθημερινότητά μας.

Ποιός είναι ο Δήμαρχος εκείνος που μπορεί να γνωρίζει τους τρόπους διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας και μπορεί να τους εφαρμόσει , αλλά και ποιοι είναι αυτοί που τον πλασιώνουν για να μπορέσει να στηριχτεί και να προχωρήσει.

Ποιοι θα μπορούσαν να σας εκπροσωπήσουν με αξιοπρέπεια , γνώση και άποψη, ικανοί να βρεθούν οπουδήποτε , να συνομιλήσουν με κύρος και σεβασμό στο ύψος κάθε περίστασης, για να διεκδικήσουν και να φέρουν στην πόλη όσο το δυνατό περισσότερες αναπτυξιακές ευκαιρίες και τι τους ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Σας καλώ να αναρρωτηθείτε, είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της πόλης μας;

Αγαπάτε την εσωστρέφεια και τον κομματικό διχασμό ανάμεσά μας..;

Χαίρεται κάποιος από το γεγονός πως ζούμε στην τρίτη πόλη της χώρας, αναμεσα σε θάλασσα και βουνό , δίπλα στο σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας προς τη Δύση και δεν έχουμε ποτέ τουρισμό..;

Είναι σωστό τα νέα παιδιά μας να φεύγουν εκτός πόλης , για ένα μεροκάματο…;

Αν όλα τα παραπάνω και πολλά παρεμφερή σας ικανοποιούν, δεν έχετε λόγο να αλλάξετε τίποτα… Αν όμως έστω και κάποιο από όλα δε σας βρίσκει σύμφωνους, πρέπει να επιλέξετε τον πιο ικανό και τον πιο αξιόλογο για να σας εκπροσωπήσει. Ας μη σκέφτουμε πολιτικά, συναισθηματικά, μικροσυμφεροντολογικά.., ας σκεφτούμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ..!

Μόνο έτσι θα πάμε Μπροστά..!

Με βαθιά επίγνωση της ευθύνης που η υποψηφιότητά μου μπορεί να σημαίνει, σας ζητώ για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη σας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο , αλλά και σε επίπεδο επικεφαλούς, διότι οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες και το μέλλον του τόπου μας καθορίζεται από εμάς τους ίδιους και μόνο. Έχουμε την ευθύνη των επιλογών μας, έχουμε περισσότερη ευθύνη για αυτά που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας..!

Δεσμεύομαι να είμαι αντάξια των προσδοκιών σας, παρούσα πάντοτε στα εύκολα, τα δύσκολα και πάνω από όλα στα σημαντικά, εκεί που οι σταράτες κουβέντες μετράνε και τα αξιόπιστα πρόσωπα έχουν μάθει να μπαίνουν στην πρώτη γραμμή. Είμαι πάντα έτοιμη να βοηθήσω από όποια θέση μου ζητηθεί τους συμπολίτες μου και τη λαβωμένη μας κοινωνία. Πολλοί από εσάς με γνωρίζετε προσωπικά , με έχετε εμπιστευθεί στο παρελθόν και σας ευχαριστώ, ξέρετε τι πρεσβεύω, ξέρετε πως λειτουργώ σαν άνθρωπος, ξέρετε πάνω από όλα πως μια είμαι μια από εσάς, με τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον των παιδιών μας , με την ίδια αγάπη για το συνάνθρωπο και την πόλη μας…

Στις 26 Μαϊου ψηφίζουμε πρόσωπα και όχι κόμματα και χρώματα..!

Ψηφίζουμε αυτούς που μπορούν να μας εκπροσωπήσουν με ήθος και αξιοπιστιστία..! Ψηφίζουμε νέους ανθρώπους με γνώση, εμπειρία και ΌΡΑΜΑ…!

Είμαι στην κρίση σας..!

Σας ευχαριστώ, Γεωργία Παπαντωνοπούλου του Ιωάννη

#πρωτεύουσα_ξανά #mprosta_me_tous_neous

Share the Post