Γρ. Αλεξόπουλος: Μετέτρεψαν το προαύλιο του 12ου Γυμνασίου σε «άντρο» του ΚΚΕ- ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ 3

“Μετέτρεψαν το προαύλιο του 12ου Γυμνασίου σε «άντρο» του ΚΚΕ” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Οι εικόνες που επισυνάπτονται, είναι τραβηγμένες το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου. Στον προαύλιο χώρο του 12ου Γυμνασίου της Πάτρας, κυριαρχούν οι κόκκινες σημαίες του ΚΚΕ, κρεμασμένες στα κάγκελα, ενώ σε ένα τεράστιο πανό αναγράφεται «Ζήτω το ΚΚΕ».

Μετά τις αφίσες και τις κομματικές ανακοινώσεις στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, η δημοτική αρχή της Πάτρας, ανοίγει τώρα και τις πόρτες των σχολείων της πόλης (για τα οποία έχει την ευθύνη) στον κομματικό της εντολέα, το ΚΚΕ, προκειμένου να κάνει την προπαγάνδα του μέσα σε ένα σχολικό χώρο. Η εικόνα είναι τουλάχιστον εξοργιστική και αποτυπώνει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η δημοτική αρχή της Πάτρας δεν είναι απλώς φερέφωνο του ΚΚΕ με στόχο τη χρήση του Δήμου Πατρέων ως εφαλτήριο για τη διεύρυνσή της εκλογικής του πελατείας, αλλά και επικίνδυνη καθώς μετατρέπει στοχευμένα τους χώρους των σχολείων της Πάτρας, που θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται μόνο από μαθητές, σε κομματικό της «φέουδο».

Οι εικόνες αυτές αποτελούν ντροπή για την πόλη της Πάτρας.

Καλούμε τη δημοτική αρχή του κ. Πελετίδη να απαντήσει άμεσα ποιος έδωσε την άδεια να μετατραπεί το προαύλιο του 12ου Γυμνασίου σε «κατάστημα» του ΚΚΕ, πώς εκλαμβάνει τον σεβασμό προς την εκπαίδευση πώς αντιλαμβάνεται το σεβασμό προς την πόλη και τους ανθρώπους της.

Η αυθαιρεσία και η υπεροψία με την οποία δημοτική αρχή του κ. Πελετίδη μεταχειρίζεται την πόλη που την εμπιστεύθηκε, αρχίζει πλέον να γίνεται επικίνδυνη”

Share the Post